Berki lólengésben győzött

Stuttgart. A világbajnoki ezüstérmes Berki Krisztián győzött lólengésben a stuttgarti torna Világkupa-verseny döntőjében. „Boldog vagyok, mert végre újra sikerült nyernem. Volt egy kis rontás a gyakorlat elején, de utána egyáltalán nem hibáztam.

Stuttgart. A világbajnoki ezüstérmes Berki Krisztián győzött lólengésben a stuttgarti torna Világkupa-verseny döntőjében. „Boldog vagyok, mert végre újra sikerült nyernem. Volt egy kis rontás a gyakorlat elején, de utána egyáltalán nem hibáztam. A főpróba ugye nem sikerült olyan jól, hiszen csak a harmadik helyen kerültem a döntőbe, de ahogy a mondás is tartja, az előadás sikeres lett” – mondta a szer Európa-bajnoka.

Harmadikként került a nyújtó és a korlát döntőjébe a szlovák Samuel Piasecký, s mindkét szeren megőrizte dobogós helyezését. Napjaink legjobb hazai tornásza meglepően jól teljesített: „Parádés bemutató volt. Maximálisan elégedett vagyok vele. Ilyen erős viadalon kétszer harmadiknak lenni nem akármilyen teljesítmény, hiszen előtte csak vb-érmesek végeztek” – nyilatkozta Martin Zvali, Piasecký edzője.

EREDMÉNYLISTA – férfiak, lólengés: 1. Berki Krisztián (magyar) 16.00; talaj: 1. Diego Hypolito (brazil) 15,775; gyűrű: 1. Yuri van Gelder 16,55; ugrás: 1. Jeffrey Wammes (hollandok); nyújtó: 1. Mitja Petkovsek (szlovén) 15,975, …3. Samuel Piasecký (szlovák) 15,425; korlát: 1. Valerij Goncsarov (ukrán) 15,225, …3. Samuel Piasecký (szlovák) 14,625. Nők, ugrás: 1. Okszana Csuszovitina (német) 14,762; felemás korlát: 1. Daria Zgoba (ukrán) 15,125; gerenda: 1. Zsu Zsu (kínai) 15.500; talaj: Daris Hjour (ausztrál) 14,825. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?