Bajnokok Ligája - Nemzetközi sajtóvisszhang

<div>A szombati, Real Madrid-Atlético Madrid (4-1) labdarúgó Bajnokok Liga-döntő nemzetközi sajtóvisszhangja:</div><div>&nbsp;</div>

Spanyolország:Marca:"A tizedik! A gondviselés rábólintott Sergio Ramos 93. perces fejesére, amely összetörte az Atleticót, és megnyitotta a Real számára a mennyország kapuját." La Vanguardia:"A heyseli boszorkányok Lisszabonban újra feltűntek. Ahogy 1974-ben a Bayern München ellen, úgy most is pechje volt az Atléticónak, amely a szomorú vég után lemaradt a trófeáról." El Mundo:"Hősök Lisszabonban. Sergio Ramos testesíti meg a legjobban az "örök madridit", aki még akkor is lélegzik, amikor a többiek már meghaltak. A tizedik az ő lelki békéje." As:"A pozitív hozzáállás meghozta a Real számára a tizediket." Mundo Deportivo:"A Real Madrid nagyszerű stílusban mentette meg a szezonját." Olaszország: Gazzetta dello Sport:"A Real delíriumban. Carletto felemelhette a tizediket. Az Atlético elbukott a célvonalon. Fejben dőlt el a királyiak feltámadása." Corriere dello Sport:"Hihetetlen feltámadás. A Real tizedik BEK/BL-címe. Ancelotti harmadik diadala, ő Európa királya."  Tuttosport:"Ancelotti az utolsó percben diadalmaskodott. A Real hosszabbításban váltotta valóra a tizedik trófeáról szőtt álmait. De micsoda idegeskedés Casillas hibája után." Corriere della Sera:"Ennek így kellett lennie. Hihetetlen módon jött az egyenlítő gól a ráadás harmadik percében. Micsoda keserűség az Atléticónak, amely szinte már fogta a trófeát." La Stampa:"A Real elhódította a Bajnokok Ligája-trófeát, Ancelotti rekordja. Az Atlético hosszabbításban maradt alul." Hollandia: De Telegraaf:"A 100 milliós játékosoknak köszönhetően a királyiak a spanyol király jelenlétében tizedik diadalukat aratták a legrangosabb európai kupasorozatban." Algemeen Dagblad:"Megvan a tizedik a Realnak, amely történelmi csatát nyert az Atlético ellen." Ausztria:     Kurier:"A királyiak diadala a munkások felett." KronenZeitung:"A hosszabbításban királyi." Die Presse:"A tizediket ünnepli a Real Madrid." Németország: Bild:"Bajnokok Ligája őrület! A Real későn jött, de erőszakosan, és 4-1-re megverte az Atléticót."   Abendzeitung:"A Real drámai fináléban harcolta ki a tizediket. Az Atlético elleni városi csata legnagyobb hősei azonban nem a visszatérő Khedira vagy a szupersztár Cristiano Ronaldo voltak." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?