A vendéglátóké a serleg

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSHontfüzesgyarmat. Gyér érdeklődés mellett zajlott az immár tizedszer megrendezett nemzetközi labdarúgótorna. Bizonyára a rekkenő hőség riasztotta el a szurkolók jelentős részét a mérkőzésektől, a labdarúgók azonban nem panaszkodtak a szinte kibírhatatlan melegre.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Hontfüzesgyarmat. Gyér érdeklődés mellett zajlott az immár tizedszer megrendezett nemzetközi labdarúgótorna. Bizonyára a rekkenő hőség riasztotta el a szurkolók jelentős részét a mérkőzésektől, a labdarúgók azonban nem panaszkodtak a szinte kibírhatatlan melegre. Becsülettel tették a dolgukat, űzték, hajtották, bíztatták egymást és elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak. A hármas torna végső sorrendjéről végül is a gólarány döntött, hiszen a csapatok körbeverték egymást, s ezáltal valamennyien három pontot szereztek. A legfontosabb tény viszont az, hogy a vándorserleg az előző kiíráshoz hasonlóan idén is az V. ligás hazaiak vitrinjében maradt. A balassagyarmatiak és a berkenyeiek végeztek mögöttük.

„Az utolsó meccsünket a balassagyarmatiakkal játszottuk, s úgy tűnt, hogy most sem szakad meg az ellenük immár három éve tartó veretlenségi sorozatunk. Az utolsó percben szabadrúgást végezhettek el a vendégek, s kapusuk, Oláh Tibor csatárt megtévesztő módon bombázta a labdát tizenhét méterről a kapunkba, s a gól a vereségünket jelentette. Egyébként a focigála legjobb kapusának a mi csapatunk fiatal hálóőrét, Martin Frtúst választották, aki a távozó Tomáš Oboňt pótolja” – árulta el Pavol Pilinský, a tornagyőztes hontfüzesgyarmatiak edzője. Tőle tudtuk meg azt is, hogy az elmúlt idényben náluk szerepelt Ján Adami, Milan Chudý, Marek Kalman és Martin Klinka a III. ligás lévaiaknál folytatja pályafutását. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?