A Real Owent akarja

Madrid. A Real Madrid labdarúgócsapata mindent elkövet Michael Owen megszerzéséért. Florentino Perez klubelnök szerint a spanyol együttes csak akkor érheti el célját és lehet a világ legjobbja, ha minden poszton világsztárok játszanak. – Jelenleg Michael a földkerekség legjobb csatára, ezért nálunk van a helye.

Madrid. A Real Madrid labdarúgócsapata mindent elkövet Michael Owen megszerzéséért. Florentino Perez klubelnök szerint a spanyol együttes csak akkor érheti el célját és lehet a világ legjobbja, ha minden poszton világsztárok játszanak. – Jelenleg Michael a földkerekség legjobb csatára, ezért nálunk van a helye. Csak idő kérdése, hogy mikor igazol hozzánk – mondta Perez. A Liverpool 21 éves támadójának 2005-ig érvényes a szerződése, s évente 4,7 millió eurót keres. Spanyol lapok azonban biztosra veszik, hogy amennyiben a Real komolyan gondolja megszerzését, akkor Owen a következő szezonban már a királyi gárdában rúgja a gólokat. A madridiak élénken érdeklődnek David Beckham, a Manchester United középpályása iránt is. – Folyamatosan figyeljük őt, de David helyén jelenleg Luis Figo játszik nálunk és akkora luxust nem engedhetünk meg magunknak, hogy Beckhamet a kispadra szerződtessük – nyilatkozott Perez.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?