A nyolcadik edzőcsere Palermóban

Az olasz labdarúgó Serie A-ban érdekelt Palermo labdarúgócsapatának vezetése az idényben nyolcadszor is az edzőváltás mellett döntött.

Az olasz labdarúgó Serie A-ban érdekelt Palermo labdarúgócsapatának vezetése az idényben nyolcadszor is az edzőváltás mellett döntött. Walter Novellinót az a Davide Ballardini váltja, aki a Palermónál a 2015/2016-os szezonban már edzősködött.

Novellino négy mérkőzésen csupán egyetlen pontot szerzett a csapattal március 10-i kinevezése óta. A Balogh Norbertet a télen leigazoló együttes jelenleg a 18. helyen áll az olasz bajnokságban, így hat fordulóval a vége előtt továbbra is a kiesés ellen küzd.

Ballardini tavaly novembertől januárig irányította a szicíliaiakat, rajta kívül Guillermo Schelotto, Fabio Viviani, Giovanni Bosi és Giovanni Tedesco is vezette a csapatot hosszabb-rövidebb ideig az idei kiírásban.

Maurizio Zamparini klubelnök regnálása tizennégy éve alatt eddig 33 edzőt „fogyasztott el”. (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?