A lévai területi ifiválogatott diadala

Nyolc csapat indult az ifik teremtornáján, amelyen a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség elnökének serlegéért viaskodtak a Millennium sportcsarnokban.Érsekújvár. Négy járás (Galánta, Senica, Topoľčany, Považská Bystrica) nem képviseltette magát.

Nyolc csapat indult az ifik teremtornáján, amelyen a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség elnökének serlegéért viaskodtak a Millennium sportcsarnokban.

Érsekújvár. Négy járás (Galánta, Senica, Topoľčany, Považská Bystrica) nem képviseltette magát. Tavaly az idei vendéglátó érsekújváriak diadalmaskodtak, ezúttal pedig a lévai U19-esek léphettek a dobogó legmagasabb fokára. Mindenki mindenkivel megmérkőzött, ami alaposan próbára tette a szereplőket, hiszen az összecsapások reggel nyolckor kezdődtek, és csak délután hatkor értek véget.

„Már az ötödik meccs táján látszott, hogy a nyitraiak és a mieink a legesélyesebbek az aranyéremre. Gondoltuk, hogy az erőnlétnek nagy szerepe lesz, ami később be is igazolódott. Mi csupán egy közös gyakorlást tartottunk előtte, ezzel szemben a nyitraiak kerek két hónapon át keményen készültek a megmérettetésre. Edzőinknek sikerült jól kiválasztani a játékosokat, akik amellett, hogy jól fociztak, fejben is tudták kezelni a győzelmi kényszert. Fegyelmezetten és taktikusan tették a dolgukat. A keret a nagysallóiak, a Starý Tekov, a Rybník és a lévai KŠK labdarúgóiból állt össze” – tájékoztatott Saliga József, a tornagyőztes lévai válogatott csapatvezetője.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?