A FŐSZEREPLŐK MONDTÁK

Zinedine Zidanea Real vezetőedzője„Az eddig befektetett munkánk eredménye ez a siker, büszkék lehetünk mindannyian erre a mérkőzésre.

Zinedine Zidane

a Real vezetőedzője

„Az eddig befektetett munkánk eredménye ez a siker, büszkék lehetünk mindannyian erre a mérkőzésre. Nagyszerű munkát végeztünk, nagyon boldogok vagyunk, most mindannyian nagyon örülünk, és élvezzük a sikert.”

Sergio Ramos

a Real játékosa

„Kevés dologgal lehet összehasonlítani a BL-trófea megnyerését. Ez a kemény munka és a szenvedés jutalma, hiszen nagyon nehéz idény áll mögöttünk. A gólszerzés mindig nagy lökést ad nekem, ráadásul aki egy ilyen döntőben eredményes, az beírja magát a történelembe. Kiváltságosnak érzem magamat, amiért így fejezhettem be a szezont.”

Cristiano Ronaldo

a Real játékosa

„Azért kértem meg Zinédine Zidane-t, hogy én lőjem ötödik tizenegyesünket, mert megéreztem, hogy ez fog dönteni, és tudtam, hogy nem hibázok. A tizenegyespárbaj mindig lottó, soha nem tudhatod, mi lesz a vége, de csapatom megmutatta, milyen rutinos, mert minden lövésünkből gól lett. Fantasztikus, mágikus éjszaka ez nekünk és szurkolóinknak is, Zidane pedig különösen megérdemli a sikert, mert egy igazi úriember, aki alázatosan közelít a futballhoz.”

Diego Simeone

az Atlético vezetőedzője

„El kell kezdenem gondolkodni. Ez logikus egy ilyen vereség után. Büszke vagyok a játékosaimra és szeretem őket. Nyilvánvaló, hogy mint mindig, ezúttal is mindent megtettek, amit csak tudtak. Hatalmas erőfeszítésüknek köszönhetjük, hogy korábban elbúcsúztattuk a Barcelonát és a Bayern Münchent. Volt esélyünk a BL-győzelemre, de nem éltünk a lehetőséggel.” (TASR, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?