ZENEZÓNA

Összefog a Green Day és a U2
A Green Day stúdióba vonult, hogy rögzítse a 2004 szeptemberében kiadott és 13 millió példányban elfogyott American Idiot folytatását – a kaliforniai pop-punkzenészeknek ez a második legsikeresebb albuma a ’94-es Dookie után.

Összefog a Green Day és a U2

A Green Day stúdióba vonult, hogy rögzítse a 2004 szeptemberében kiadott és 13 millió példányban elfogyott American Idiot folytatását – a kaliforniai pop-punkzenészeknek ez a második legsikeresebb albuma a ’94-es Dookie után. A készülő lemezről egyelőre nem szivárgott ki belső információ, így producere, címe és megjelenési időpontja sem ismert. Mindössze azt lehet tudni, hogy a trió közös dalt készít a U2-val, a skót The Skids nevű punkegyüttes The Saints Are Coming című slágerét dolgozzák át. A felvétel maxi CD-n is megjelenik, bevételét a tavalyi Katrina hurrikán által lerombolt területek újjáépítésén ügyködő alapítványok kapják meg. Közben a U2 is javában dolgozik új albumán Rick Rubin producer irányítása mellett. (z, p)

Az Oasis gitárosának tele a hócipője

Liam Gallagher a minap meglehetősen dühösen, de őszintén nyilatkozott. „Elegem van a rengeteg interjúból és promóciós kötelezettségből, amelyek rendre rám hárulnak. Én jobban beszélek, mint Noel, ezért egyfolytában nekem kell interjúra járnom, miközben a testvérem heverészik, hülye ruhákban mászkál és káromkodik” – mondta a dalszerző-gitáros. Liamre ismét nehéz idők jönnek, lesznek újabb médiaszereplések, mivel előreláthatólag november 20-án kerül a boltokba az Oasis dupla slágerválogatása kuriózumnak számító szerzeményekkel kiegészítve. A megjelenéssel egy időben bemutatják a testvérpár életéről szóló Lord Don’t Slow Me Down című filmet is. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?