Akár Egyházkarcsára is utazhat Komárom a kupában

HamsikA-KFC

Bár még a 4. kör párharcai sem értek véget, már megtartották a labdarúgó Slovnaft Cup 5. fordulójának sorsolását, ahol a KFC és a továbbjutás előtt álló DAC is ellenfelet kapott.

A komáromiak szerdán Horhát községben (Hrochoť), a III. ligás RSC Hamsik Academy Banská Bystrica vendégeként magabiztos 4:0-s győzelemmel jutottak tovább, így ők már biztos ott lesznek az ötödik fordulóban. Ellenfelük az Egyházkarcsa–Rózsahegy párharc továbbjutója lesz majd. A papírforma természetesen az élvonalbeli, tavalyi kupagyőztes győzelmét vetíti előre. Ezt a meccset jövő szerdán, október 23-án rendezik 14 órakor. A DAC-ra ugyan ezen a napon, de egy órával később még vár egy kötelező továbbjutás a vágsellyeiek ellen, ha pedig ezt abszolválják, akkor a besztercebányai Dukla vár majd Csinger Márkékra

Pikánsnak ígérkezhet a Michalovce–Žilina, a Trnava–Podbrezová vagy a Slovan Bratislava–Trenčín párharc is, igaz a szlovák bajnoknak ehhez még túl kell jutnia a iglóiakon.

Az 5. forduló hivatalos játéknapja november 6., de elnézve az eddigi tendenciát, aligha fognak minden mérkőzést ekkor megrendezni. A sorozat döntőjét 2025. május 1-jén Dunaszerdahelyen rendezik.

Slovnaft Cup

Az 5. forduló párosításai

Šaľa/DAC–Dukla Banská Bystrica

Kostolné Kračany/Ružomberok–Komárno

Spišská Nová Ves/Slovan Bratislava–Trenčín

Myjava–FC Košice

Michalovce–Žilina

Trnava–Podbrezová

Zlaté Moravce/Stará Ľubovňa–Dolný Kubín

Prešov/Skalica–Rača Bratislava

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?