ZENEZÓNA

A csinibaba meglepetéslemeze
Christina Aguilera az utóbbi időben messze elkerüli a listákat, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nincs mivel felkerülnie. Már jó ideje ígéri az új albumát. Legutóbb mindjárt kettőt harangozott be, egy angol és egy spanyol nyelvűt.

A csinibaba meglepetéslemeze

Christina Aguilera az utóbbi időben messze elkerüli a listákat, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nincs mivel felkerülnie. Már jó ideje ígéri az új albumát. Legutóbb mindjárt kettőt harangozott be, egy angol és egy spanyol nyelvűt. A napokban ismét szimpláról beszélt, amely elmondása szerint nagy meglepetéssel szolgál majd. Az augusztus 15-ére tervezett Back To Basics a húszas, harmincas és negyvenes évek amerikai dzsessz-, soul- és blueszenéjének modern változata lesz, érdekes hangzásba ágyazva. Korábbi producere, Linda Perry mellett új szakemberek, például a neves hip-hop producer, DJ Premier is közreműködik a stúdiómunkálatokban. Az albumot az Ain’t No Other Man című dal harangozza be, amelynek világpremierjére az MTV Movie Awardson kerül sor június 8-án, és június 12-től hallható a rádiókban. Egy másik felvétel, a Thank You részleteket tartalmaz Christina első slágerének, a Genie In A Bottle címűnek DJ Premier által készített remixéből, valamint a neki küldött telefonos rajongói üzenetekből. (b, p)

Vendégek a Csempészárú folytatásán

A Velvet Revolver nagy sikerű első albuma Contraband (Csempészárú) címmel 2004 júniusában jelent meg. A zenekar már javában dolgozik a Libertad munkacímet viselő folytatáson. A lemezen két vendégzenész, Lenny Kravitz és Pharrel Williams is közreműködik. „Néhány dal vázlatát már rögzítettük, most a megfelelő producer után kutatunk. Nem sürget az idő, ebből kifolyólag ezen az anyagon jóval több kísérletezésre lesz lehetőségünk. Lenny régi ismerősünk. Egy percig sem kellett győzködni, azonnal igent mondott az együttműködésre. Pharrell-lel körülbelül fél éve ismerkedtem meg. Bármily furcsán hangzik, de nagy rajongója vagyok az olyan előadóknak, mint Prince vagy a korai Motown, és Pharrell ebben a stílusban óriási tehetség. Biztos vagyok benne, hogy együtt olyat alkotunk, mint eddig még soha senki” – nyilatkozta Duff McKagan. A zenész arról nem beszélt, hogy Slash tagja-e még a zenekarnak. Mint ismert, néhány hete felröppentek olyan hírek, hogy búcsút intett társainak. (d, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?