Will Young Angliában visszavágott Garethnek

Az elmúlt évben a legtöbb sztár a szemünk láttára lett „megcsinálva”. Az angol piacról két „műénekest” emelhetünk ki, a Pop Idol című tehetségkutató show-műsor győzteseit. Merthogy a sztárok manapság Angliában is így születnek...

Az elmúlt évben a legtöbb sztár a szemünk láttára lett „megcsinálva”. Az angol piacról két „műénekest” emelhetünk ki, a Pop Idol című tehetségkutató show-műsor győzteseit. Merthogy a sztárok manapság Angliában is így születnek... Will Young és Gareth Gates: 2002-ben ők ketten együtt dalaikkal tizennégy hétig uralták az angol lista csúcsát. Míg a két ifjú tehetség a szigetországban sikert sikerre halmozott, addig kontinensünk más részén nem mutatkozott irántuk különösebb érdeklődés. Az idén változott a helyzet, Gareth Európa-szerte kedvenc lett, elsősorban az Anyone Of Us (Stupid Mistake) című dalának köszönhetően. Will neve a tájainkon továbbra is ismeretlen. Angliában azonban jóval népszerűbb mint társa, amelynek egyik bizonyítéka, hogy második hete uralja a kislemezlistát a Leave Right Now című dalával, míg Gareth újdonsága, a Say It Isn’t So a héten „csak” a negyedik helyen debütált. Közben Will lemeze, a Friday’s Child, ahogy az várható volt, a nagylemez-eladási lista első helyére iratkozott fel. ĺgy elmondható, hogy amíg Gareth Európában jóval sikeresebb, addig hazájukban egyértelműen Will a népszerűbb.

Továbbra sem megy a szekerük az elmúlt években oly sikeres énekesnőknek. Britney Spears lemeze a megalázó ötvenegyedik helyen tanyázik, Kylie Minogue albuma pedig meglepetésre már csak a huszonhetedik legkelendőbb volt az elmúlt héten. A két énekesnő szereplése még a legpesszimistább előrejelzéseket is alulmúlta! Kylie hazájában, Ausztráliában sem tudott a megjelenés hetében az első helyen debütálni. A Body Language azóta ott is folyamatosan csúszik lefelé, ezen a héten a kilencedik helyen található.

P!nk új, Try This című lemezének fogadtatása is messze elmarad a várakozásoktól, jelenleg Kylie albuma mögött a huszonnyolcadikon szerepel „Tisztában vagyok azzal, hogy jóval kevesebben vették meg a Try This-t az első napokban, mint a M!ssundaztoodot. Ennek szerintem meglehetősen egyszerű az oka. A M!ssundaztood című lemezem hallatán mindenki felkapta a fejét, mivel olyan új hangzással jelentkeztem, amelyet még nem ismertek az emberek. Azóta az én stílusomat is sokan elkezdték utánozni” – nyilatkozta az énekesnő. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?