Visszatérés a Grammy-eső után

A tavalyi Grammyn hatalmas sikert aratott Norah Jones a debütáló, Come Away With Me című lemezével. A korong már közel egy éve a boltokban volt, de az európai közönség csak a nyolc elnyert trófea után figyelt fel az amerikai énekesnőre.

A tavalyi Grammyn hatalmas sikert aratott Norah Jones a debütáló, Come Away With Me című lemezével. A korong már közel egy éve a boltokban volt, de az európai közönség csak a nyolc elnyert trófea után figyelt fel az amerikai énekesnőre. Az albumból azóta csak az Egyesült Államokban több mint nyolcmillió példány fogyott el. A sztár még mindig nem tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert. Szerinte az album tele van hibákkal, és ha tehetné, az egészet újra felvenné. „Nem álltam készen arra, ami velem történt. A siker kellemetlen volt, mert tudtam, hogy az anyagon bőven lenne még mit csiszolni” – nyilatkozta.

Norah Jones második stúdiólemeze, a Feels Like Home a múlt héten került a boltokba. A korongon a saját szerzemények mellett olyan hírességek dalait dolgozta át, mint Duke Ellington és Tom Waits. A lemezen felbukkan Norah egyik példaképe, Dolly Parton is. Az együttműködés ötlete a Country Music Association-díjátadó után merült fel, ahol közösen adták elő a The Grass Is Blue című felvételt.

A Feels Like Home megjelenését értelemszerűen hatalmas várakozás előzte meg, ez azonban egyáltalán nincsen Norah ínyére. „Ha bekapcsolom a televíziót, állandóan a lemezem reklámait látom. Szerintem erre semmi szükség. Nem akarom, hogy az embereknek már előre elegük legyen az albumból.” Az énekesnő maga is tisztában van vele, hogy szinte lehetetlen az első lemezének sikerét megismételni, de bevallása szerint ez nem is cél. „Nem abban mérem le az albumom népszerűségét, hogy mennyi fogyott el belőle. Ennél sokkal fontosabb számomra, hogy én meg legyek elégedve a munkámmal” – mondta. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?