Változások nélküli Rádiós lista

Mint ismert, a Rádiós lista hétről hétre harminchárom magyarországi rádió játszási adatainak összesítésével jön létre.
Az elmúlt időszakban Eros Ramazzotti slágerét, az Un’ Emozione Per Sempre címűt hallhattuk a legtöbbet, amely márcsak azért is meglepő, mivel a felvétel korántsem nevezhető újdonságnak.

Mint ismert, a Rádiós lista hétről hétre harminchárom magyarországi rádió játszási adatainak összesítésével jön létre.

Az elmúlt időszakban Eros Ramazzotti slágerét, az Un’ Emozione Per Sempre címűt hallhattuk a legtöbbet, amely márcsak azért is meglepő, mivel a felvétel korántsem nevezhető újdonságnak. Ez volt az előfutára az olasz szívtipró tavaly, június elején megjelent lemezének, amely az ER9S címet viseli, utalva arra, hogy ez sorban a kilencedik stúdióalbuma, nem számítva a koncert-, és Best Of-kiadványokat. Eros listavezetését azonban egyre jobban veszélyezteti Dido a White Flag című slágerével. Az énekesnő ezzel a szívhez szóló szerelmes dallal harangozta be a Life For Rent című albumát. A felvétel szerinte azért lett ennyire bensőséges és érzelemdús, mert személyes élményeken alapul, a volt kedveséhez, Bobe-hoz szól. Időközben Dido albumának címadó dala is napvilágot látott maxi cédén, és már megjárta az angol top tízet, az európai rádióállomásokon azonban még mindig jóval játszottabb a White Flag, Magyarországon pedig a legnagyobb kereskedelmi rádiók még nem is tűzték műsorukra az új dalt.

A Rádiós lista képzeletbeli dobogójának harmadik helyén 2003 végének meglepetészenekara, a The Rasmus áll az In The Shadows című slágerével. A négytagú finn csapatra csak az elmúlt hónapokban figyelt fel az európai közönség, pedig a Dead Letters már a fiúk hatodik nagylemeze. A címe arra utal, hogy mindegyik dal egy el nem mondott üzenet. A The Rasmus rockzenét játszik popos dallamvilággal megspékelve.

A legnépszerűbb magyar felvétel a Jég a tűzben a Crystaltól, az öszszesítés negyedik helyét foglalja el. Sikere már a trió előző slágerének, a Fújja el a szél címűnek a sikerével vetekedik. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?