Új stúdióalbum a koncertkörút után

Jó idők járnak mostanság a The Police rajongóira. Az újjáalakult, május 28-án turnéra induló trió gitárosa, Andy Summers újból megörvendeztette a rajongótábort. Elmondta, hogy a fellépések után új nagylemez készítésébe fognak, sőt néhány új szerzeményt már a koncerteken is eljátszanak.

Jó idők járnak mostanság a The Police rajongóira. Az újjáalakult, május 28-án turnéra induló trió gitárosa, Andy Summers újból megörvendeztette a rajongótábort. Elmondta, hogy a fellépések után új nagylemez készítésébe fognak, sőt néhány új szerzeményt már a koncerteken is eljátszanak. „Az elmúlt hetekben sokat zenélgettünk, készítettünk néhány felvételt. Nagyon élveztük a közös munkát, és eldöntöttük, hogy a turné után új korongot rögzítünk. Alig akartunk hinni a fülünknek, amikor meghallottuk, hogy az angliai koncertjeinkre egy óra leforgása alatt elkelt az összes belépőjegy, és másutt itt rohamtempóban csapott le rájuk a közönség. Gondoltuk, hogy nem lesz probléma az eladással, de ekkora érdeklődésre egyikünk sem számított” – nyilatkozta Andy. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?