Kenyheci futó a U. S. Steel versenyén

futás

Egyedüliként képviseli a Her­nád parti településeket a kenyheci Huszár Tibor szombaton Kassán a 34. alkalommal sorra kerülő nyári sportjátékokon. 

A U. S. Steel által szervezett sporteseményen a 10 km-es futóversenyen indul el, amelynek mezőnye 9.15-kor rajtol el a vasgyár főbejárata elől, és a Luník VIII lakótelepen ér majd célba. Huszár tavaly 29. lett a 36 versenyző közül, viszont a 70 év felettiek kategóriájában a legjobbnak bizonyult.

„Kiváló versenytársaim közül többen is elköltöztek, és most már más települések színeiben versenyeznek, vagy pedig egyéb okok miatt nem vesznek részt a megmérettetésen. A futóversenyeken kívül görkorcsolyában és kerékpározásban voltak érdekeltek, főleg a szomszéd községből, Abaújszináról voltak többen is, akik az ottani atlétikai körnek a tagjai, és dobogós helyezéseket értek el, vagy az élmezőnyben végeztek. Ami pedig engem illet, elsősorban a célba érést tartom leginkább szem előtt. Szép sikereket értem már el ezen a seregszemlén az előző kiírásokban, tehát ha a befutók között leszek, az máris egy fél siker lesz számomra. Amennyiben kategóriámban még dobogóra is állhatnék, az maga lenne a csúcs” – nyilatkozta lapunknak Huszár, akinek idei teljesítménye alapján esélye van a legjobb három közé kerülni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?