Új lemezek Eminem háza tájáról

Eminem készülő korongjának címéről és pontos megjelenéséről egyelőre semmit sem lehet tudni, de az általa felfuttatott formáció, a D12 rajongóinak már nem kell sokat várniuk az új anyagra. A D12 World című lemez ugyanis áprilisban a boltokba kerül.

Eminem készülő korongjának címéről és pontos megjelenéséről egyelőre semmit sem lehet tudni, de az általa felfuttatott formáció, a D12 rajongóinak már nem kell sokat várniuk az új anyagra. A D12 World című lemez ugyanis áprilisban a boltokba kerül. Az elkészítéséből Eminem is kivette a részét, és jó néhány felvételen hallatja a hangját. A már említett két lemez mellett dolgozik másik felfedezettje, 50 Cent új albumán is, amely azonban feltehetően csak 2005-ben jelenik meg. „A sikereim előtt az volt a vágyam, hogy azzal foglalkozhassak, amit szeretek. Ez ráadásul nem kevés pénzt is jelent számomra. Úgyhogy sokat dolgozom, de nincsen panaszra okom” – nyilatkozta. Közben a napokban beperelte az Apple nevű számítástechnikai céget, mivel a vállalat az engedélye nélkül használta fel a Lose Yourself című dalát, az egyik szolgáltatásának reklámjában egy kisfiú énekli az említett slágert. Eminem közleményben tudatta a sajtó képviselőivel, hogy a bíróságon kíván elégtételt venni a jogtalanságért. Leszögezte, hogy soha nem támogatott még egyetlenegy terméket sem a zenéjével. A megvádolt világcég egyelőre nem reagált a felvetett vádakra. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?