Sztárparádé Budapesten

Európai uniós országok és a felvételre váró államok sztárjai lépnek fel április harmincadikán Budapesten a Hősök terén. „Huszonöt együttes és előadó, köztük egy magyar lép színpadra egy szám erejéig“ – mondta Neményi Ádám, a rendezvény producere. Az országok ábécésorrendje szerint játszanának.

Európai uniós országok és a felvételre váró államok sztárjai lépnek fel április harmincadikán Budapesten a Hősök terén. „Huszonöt együttes és előadó, köztük egy magyar lép színpadra egy szám erejéig“ – mondta Neményi Ádám, a rendezvény producere. Az országok ábécésorrendje szerint játszanának. Többek között olyan nevekkel folyik a tárgyalás, mint a Sugababes, a Blue, a Scooter, Nena és a HIM. Az Euro Koncert elnevezésű fesztivállal az EU-csatlakozást kívánják megünnepelni. A cég szponzori pénzből szervezi a több százmillió forintos költségvetésű eseményt, de néhány EU-s pályázatból is merít kisebb-nagyobb összeget.

Másnap, május elsején kizárólag magyar együttesek zenélnek ugyanitt, mindegyikük fél órát. A www.eurokoncert.hu nevű honlapon március végéig bárki javaslatot tehet arra, melyik magyar és külföldi kedvencét látná szívesen a színpadon. (b, j)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?