STOP Britney Spearsnek!

Szegény Britney! Nem elég, hogy Madonnával közös dala, a Me Against The Music nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem vált mindent elsöprő slágerré, és lemeze, az In The Zone is csak kizárólag hazájában, Amerikában fogy a várakozásoknak megfelelően, most a kiadója is háborog.

Őt vádolják! Mintha ez a „szerencsétlen” lányka tehetne mindenről. És nem tetszik nekik a viselkedése sem. Pedig csak élni szeretne. Élni az életét, amelyben mindent megengedhet magának, korlátok nélkül, beleszólást nem tűrve…

A Jive Records úgy döntött, hogy a tervezettnél későbbre, március elsejére halasztja Britney soron következő, Toxic című felvételének kiadását. Ez lesz az In The Zone második kislemezdala. A döntés hátterében a január harmadikán kötött botrányos házassága, valamint az egyre súlyosbodó alkohol- és drogfüggősége áll. Az énekesnő hirtelen elhatározástól vezérelve, „kissé illuminált állapotban” hozzáment a gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, de miután kijózanodtak, egyből aláírták az érvénytelenítő nyilatkozatot, mondván, az egész csak egy „túlzásba vitt tréfa” volt.

A kiadó a történtek után lemondta Britney összes promóciós fellépését, mivel attól tart, hogy ezeken a fórumokon inkább a házasságkötése és a magánéleti problémái lennének a téma. „Jelen pillanatban nem tudna olyasmivel előállni a zenei életben, amelyre ne vetne árnyékot rövid, ám annál emlékezetesebb házassága. Egyrészt muszáj kivárnunk, amíg elcsendesedik a botrány, másrészt Britneynek is időre van szüksége ahhoz, hogy helyre tegye magában a dolgokat” – nyilatkozta a lemeztársaság egy, magát megnevezni nem akaró munkatársa a Daily Star című bulvármagazinnak, utalva arra, hogy a kiadó hosszas győzködés után rávette az énekesnőt, kérjen segítséget alkohol- és drogproblémáinak leküzdéséhez. Más információk szerint viszont Britney anyukája intézkedett lánya kényszergyógykezeléséről.

A kiadó szakembere természetesen nem hazudtolta meg önmagát, intézkedett, hogy Britney zenei vonatkozásban is beszédtéma maradjon. Elárulta, hogy a sztár a Toxic-hoz készült klip számos jelenetében ruha nélkül táncol, és testét mindössze néhány ügyesen elhelyezett gyémánt takarja. Tehát eléggé felcsigázta a szakma és a közönség érdeklődését. A videoklipet még március elseje előtt műsorukra tűzik a zenei csatornák. Csak győzzük kivárni!

Hétfőn a szervezők hivatalosan is megerősítették, hogy május huszonharmadikán a Budapest Sportarénában is fellép Britney Spears. A koncert a pophercegnő tavasszal induló világkörüli turnéjának részét képezi. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?