RÖVIDEN

Nagyváros esti fényben
Pozsony. Nagyváros esti fényben címmel a Besztercebányai Fotóklub Budapest-fotóiból nyílik kiállítás holnap 17 órakor a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetének székházában. Tavaly a Magyar Turizmus Zrt. néhány napos budapesti kirándulásra invitált kilenc besztercebányai sajtófotóst.

Nagyváros esti fényben

Pozsony. Nagyváros esti fényben címmel a Besztercebányai Fotóklub Budapest-fotóiból nyílik kiállítás holnap 17 órakor a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetének székházában. Tavaly a Magyar Turizmus Zrt. néhány napos budapesti kirándulásra invitált kilenc besztercebányai sajtófotóst. Vajon szerethetik-e a várost jobban látogatói, mint lakói? Aki ezt a kiállítást megnézi, nem fogja tudni a választ. (ú)

Tea hármasban – irodalmi est

Pozsony. Két rimaszombati születésű költő, Juhász Katalin (lapunk munkatársa) és Bozó Lake Norbert lesz március 8-án 18 órától a Pozsonyi Casino vendége. Irodalomról, költészetről Juhász Dósa János faggatja őket, és mindketten felolvasnak legújabb kötetükből is. Juhász Katalin új versei Makacs foltok, Bozó Lake Norbert kötete Észrevétlen impressziók címmel jelent meg. (e)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?