Ki lesz a Grammy sztárja?

Vasárnap a Los Angeles-i Staples Centerben tartják a negyvenhatodik Grammy díjkiosztó gálát. A jelöltek listáját december elején hozták nyilvánosságra, amely nagyobb meglepetést nem okozott, igaz, soha ennyi fiatal nem került reflektorfénybe a főbb kategóriákban, de ezzel számolni lehetett.

Vasárnap a Los Angeles-i Staples Centerben tartják a negyvenhatodik Grammy díjkiosztó gálát. A jelöltek listáját december elején hozták nyilvánosságra, amely nagyobb meglepetést nem okozott, igaz, soha ennyi fiatal nem került reflektorfénybe a főbb kategóriákban, de ezzel számolni lehetett. Beyoncé Knowles, Jay-Z, Pharrell Williams és az OutKast hatszorosan reménykedhet.

Természetesen beindultak a találgatások, hogy kik nyerhetnek a legfontosabb kategóriákban. Egy amerikai televíziós csatorna nyilvánosságra hozta közvéleménykutatásának eredményét, amely ugyan semmit sem jelent, csak tájékoztató jellegű, hiszen a díjakat nem a közönség, hanem a szakma ítéli oda. Justin Timberlake a legesélyesebb az Év albumáért járó Grammy díj megszerzésére – áll a VH1 szavazásának végeredményében. A nézők huszonhat százaléka szerint a Justified a tavalyi év egyik legsikeresebb amerikai albumát, az OutKast dupla korongját is maga mögé utasítja majd, a duó sikerére tizenkilenc százalék voksolt. A szavazást összesítő program azt is kimutatta, hogy Justinra elsősorban a lányok, míg a duó győzelmére a fiúk tippeltek többen. Mint ismert, az Év albuma-díjra azokat a lemezeket nevezhették, amelyeket 2002. október elseje és 2003. szeptember harmincadika között adtak ki. Az Év dala kategóriájában Eminem Lose Yourself című filmdalát és Luther Vandross visszatérő számát, a Dance With My Fathert tartják a legesélyesebbnek a televízió nézői. A szakemberek viszont a Christina Aguilera által énekelt Beautiful sikerét jósolták meg a napokban, de versenyben van Avril Lavigne egyik slágere is. A kanadai énekesnő tavaly a többszörös jelölés ellenére díj nélkül távozott az ünnepségről.

Abban a közönség és a szakma egyaránt biztos, hogy 50 Cent kapja meg az Év felfedezettjének járó szobrocskát. Egyébként a rapper is fellép a gálaesten, olyan sztárok társaságában, mint Celine Dion, Alicia Keys, Christina Aguilera, Sean Paul, Sting és a nagy esélyesként emlegetett Justin Timberlake. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?