Készül a második egyszercsak-lemez

2002 meglepetéscsapata, az egyszercsak nevű zenekar mozgalmas évet tudhat maga mögött, fennállásuk előző hat éve alatt összesen nem történt velük annyi minden, mint az elmúlt évben.

2002 meglepetéscsapata, az egyszercsak nevű zenekar mozgalmas évet tudhat maga mögött, fennállásuk előző hat éve alatt összesen nem történt velük annyi minden, mint az elmúlt évben. Az egyszercsak 1997-ben alakult meg Szentendrén, akkor háromtagú volt: Giret Fruzsina (ének) Mester Miklós (basszusgitár) és Szepesi Mátyás (gitár, vokál) alkották, majd ifj. Födő Sándor billentyűs is csatlakozott hozzájuk. Teljes akkor lett a társaság, amikor Árkosi Péter dobossal kvintetté bővültek. Az együttes első albumának egyik erénye a végig jelenlévő dzsesszes atmoszféra. Fruzsinak figyelemreméltó a hangja, Matyi és Sanyi szólói a helyükön voltak, és slágergyanús szerzemények is akadtak bőven az együttes 2002 végén megjelent albumán, sajnos azonban sláger mégsem született róla, de ez nem a zenekar hibája. A legnagyobb kereskedelmi rádiók támogatása nélkül lehetetlen slágert elérni. Valószínűleg a zenekar sem érti, miért nem álltak melléjük, mivel a dalaik minden szempontból kielégítik az elektronikus média igényeit, rájuk illik a „rádióbarát” jelző. Talán az lehetett a gond, hogy jóval igényesebbek az átlagnál…

A tagok elmondása szerint a készülő új felvételek is igen színes képet mutatnak, hiszen a lendületes, rockos hangzás mellett több újdonsággal kísérleteznek mind a szövegek, mind a hangszerelés terén. „Sok biztatást kapunk a közönségünktől. Kiderült, hogy a koncertjeinkre járók nemcsak az egyszerűbb, pörgős dalokra, hanem az elszálltabb dolgokra is vevők” – nyilatkozta Szepesi Mátyás. Az egyszercsak napokon belül stúdióba vonul, a második lemezt kora tavaszra ígérik. (tomtom, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?