HĺRSZOLGÁLAT

Chester Bennington megint beteg
Júniusi sérve után ismét súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok a Linkin Park énekesénél, Chester Benningtonnál. A frontembernél ezúttal hörghurutot és akut gégegyulladást állapítottak meg, így a zenekar kénytelen volt lemondani az amerikai turné utolsó fellépését.

Chester Bennington megint beteg

Júniusi sérve után ismét súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok a Linkin Park énekesénél, Chester Benningtonnál. A frontembernél ezúttal hörghurutot és akut gégegyulladást állapítottak meg, így a zenekar kénytelen volt lemondani az amerikai turné utolsó fellépését. A kaliforniai rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, hiszen a koncertet március tizenötödikén bepótolják a rockerek. A Linkin Park turnéjának hatalmas sikere volt a tengerentúlon. (z, p)

Változások a NEO háza táján

Moldvai Márk nélkül folytatja tovább a NEO. A zenész a Mitsoura nevű produkcióját szeretné befuttatni, és egy színdarabot is akar készíteni – a hivatalos információk szerint ezért intett búcsút a társának. Milkovics Mátyás nem egyedül viszi tovább a formációt. A koncerteken Hodosi Enikő énekes, Kőváry Péter énekes-gitáros és Ábrahám Zsolt gitáros csatlakozik hozzá. Mint ismert, a NEO készítette el a Kontroll című film zenei albumát. A lemezbemutató koncert pénteken lesz a Petőfi Csarnokban, de már Márk nélkül. A filmet eddig több mint 160 ezren látták. (z, p)

Újra együtt a Bonanza Banzai

De kizárólag egy fellépés erejéig! Hauber Zsolt és Menczel Gábor elfogadták Ákos meghívását, az Új törvény lemezbemutató koncertjén együtt állnak majd színpadra. Az egykori sztárcsapat tagjai éppen tíz éve váltak el egymástól. Hauber Zsolt egy ideig a Le Prelude nevű együttessel próbálkozott, kevés sikerrel, később a háttérből segítette a Carpe Diem munkáját, jelenleg pedig a Fresh producere. Menczel Gábor teljesen visszavonult a zenei életből, informatikai vállalkozásba fogott. A nagyszabású rendezvényen azoknak is igyekeznek a kedvükbe járni, akik lemaradtak Ákos fantasztikus hangulatú akusztikus turnéjáról, mivel az Andante Strings is színesíti a programot. A koncert május huszonkilencedikén lesz a Kisstadionban, jegyek már kaphatók. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?