HĺRSZOLGÁLAT

Új dalokon dolgozik a Coldplay
Egy londoni stúdióba vonultak be a világszerte népszerű, most már Grammy díjjal is rendelkező angol zenekar tagjai, hogy elkezdjenek harmadik albumukon dolgozni. Ken Nelson van segítségükre, aki a két korábbi lemezükön is közreműködött producerként.

Új dalokon dolgozik a Coldplay

Egy londoni stúdióba vonultak be a világszerte népszerű, most már Grammy díjjal is rendelkező angol zenekar tagjai, hogy elkezdjenek harmadik albumukon dolgozni. Ken Nelson van segítségükre, aki a két korábbi lemezükön is közreműködött producerként. A Coldplay kiadójának szóvivője elmondta, hogy az album csak 2005-ben kerül a boltokba. Közben a zenészek az idén minimálisra csökkentik az élő fellépések számát, mivel minden energiájukkal az új dalokra szeretnének koncentrálni.(z, p)

Náksiék dalát Eurodance-díjra jelölték

A Náksi vs. Brunner páros az elmúlt hónapokban több külföldi sikert könyvelhetett el. A The Underdog Project dalára, a Summer Jam címűre készült remixük Európa-szerte napvilágot látott, a legutóbbi Budapest Parádé himnusza, a Csak 1 nap van pedig szintén nemzetközi megjelenés előtt áll. 2004 egy újabb szakmai elismeréssel kezdődött Magyarország legnépszerűbb lemezlovasai számára, a Sunshine című dalukat jelölték az Eurodance nevű versenybe. Olasz zenei szakemberek és újságírók immáron harmadik alkalommal gyűjtötték össze Európa legjobb elektronikus tánczenei felvételeit. A verseny mezőnyébe – idén először – Magyarország is bekerült, a zsűri Náksi vs. Brunner slágerét választotta. (z, p)

Jay-Z váratlan bejelentése

A Def Jam nevű lemezkiadó távozó főnökének, Lyon Cohennek a búcsúbuliján kürtölte világgá Jay-Z, hogy feleségül veszi Beyoncé Knowlest. „A bejelentését hatalmas taps és ujjongás követte. Alig hittünk a fülünknek, bár semmi kétség, az Isten is egymásnak teremtette őket” – mesélte egy szemtanú. A pár a 2002-es ’03 Bonnie & Clyde című slágerük készítése közben kezdett el randizni, majd pár hónapig még titkolták a kapcsolatukat. „Tiszta szívemből szeretem Bee-t, ő a legfontosabb személy az életemben. Úgy érzem, én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon” – mondta a rapper (z, p)

Két album a Public Enemytől

Idén két lemezt is megjelentet az amerikai banda. Chuck D és csapata először egy klasszikus, soulalapokon nyugvó anyaggal rukkol elő, amelynek az igen hosszú How Do You Sell Souls To A Soulless People Who Sold Their Souls? címet adták, majd az év végén egy tipikus Public Enemy-korong megjelenése is várható. „Totálisan különbözik a két anyag, de mégis nagyszerűen kiegészítik egymást. Nem tudom meghazudtolni magam, muszáj írnom arról, hogy mi folyik a nagyvilágban, és ezt a második lemezen élem majd ki, míg az elsőn inkább a zenének hódolunk” – nyilatkozta a frontember. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?