HĺRSZOLGÁLAT

Új gitáros az Evanescence-ben
Terry Balsamo személyében megtalálta Ben Moody utódját az amerikai zenekar. Balsamot már ismerhetik az Evanescence rajongói, hiszen Moody hirtelen távozása után ő segítette ki az együttest, ám mostantól teljes jogú tagként játszik majd velük.

Új gitáros az Evanescence-ben

Terry Balsamo személyében megtalálta Ben Moody utódját az amerikai zenekar. Balsamot már ismerhetik az Evanescence rajongói, hiszen Moody hirtelen távozása után ő segítette ki az együttest, ám mostantól teljes jogú tagként játszik majd velük. A gitáros eddig a Cold nevű zenekarban játszott, amelynek énekese egy ideje az elvonókúrák állandó vendégeként tengeti az életét, emiatt képtelenek előrébb lépni, így a zenész számára kapóra jött az ajánlat. Az Evanescence énekesnője, Amy Lee szerint nemcsak egy kiváló gitárost nyertek meg maguknak, hanem egy nagyszerű zeneszerzőt is, aki képességeit kamatoztatni tudja majd a következő albumukon. (z, p)

Rekordközelben Delta Goodrem

Az ausztrál énekesnő hazájában hatalmas népszerűségnek örvend, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az Innocent Eyes című albuma kisebb megszakításokkal eddig összesen huszonkilenc hetet töltött az eladási lista élén. Ezzel a fiatal énekesnőnek sikerült beérnie Neil Diamondot, aki egyik albumával szintén huszonkilenc hétig szerepelt az összesítés csúcsán. A következő hetekben azonban minden valószínűség szerint Delta megelőzi az örökranglistán a legendás előadót, az albuma iránt ugyanis nem csökken az érdeklődés. A rekordot a Dire Straits tartja, a zenekar harmincöt héten keresztül uralta az ausztrál eladási listát a Brothers In Arms című korongjával. (z, p)

Siker és kudarc Angliában

Az Egyesült Királyság területén 2003-ban 7,6 százalékkal növekedett az eladott nagylemezek száma. 121 millió album talált gazdára, és ebben nincsenek benne a válogatáslemezek. A legnagyobb példányszámban Dido albuma, a Life For Rent fogyott, őt Justin Timberlake és Christina Aguilera követik. A kislemezpiacon a Black Eyed Peas teljesített a legjobban, a Where Is The Love? című maxijából 625 ezer darabot adtak el. A korábbi évhez képest azonban a zenerajongók csaknem harminc százalékkal kevesebb maxi cédét vásároltak, ami mindenképpen aggasztó. (z, p)

P!nk-koncert meglepetésekkel

Április ötödikén P!nk teszi tiszteletét Magyarországon, az amerikai énekesnő a Budapest Sportaréna színpadán mutatja be legújabb, Try This című lemezét. A szervezők nagy meglepetésekkel készülnek, az egyik ilyen szolgáltatás az úgynevezett „Szülőmegőrző”. Az ötlet onnan ered, hogy több, a tinédzserek körében népszerű koncert alkalmával figyelték meg, hogy a koncertterem környékén parkoló autókban unatkozó emberek üldögélnek, olyan szülők, akiknek gyermekei a koncerten szórakoznak. A „Szülőmegőrző” a Budapest Sportaréna egyik kávéházában lesz, ahol a kedves anyukákat és apukákat kétezer forint ellenében különböző programokkal szórakoztatják majd, amíg gyermekeik a nagyteremben rózsaszínben látják a világot... (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?