Hírszolgálat

Az OutKastra a legjobb vezetni
Egy amerikai autós internetes magazin a napokban megkérdezte az olvasóit, hogy véleményük szerint melyik idei dal hallgatása közben a legjobb vezetni. Az eredmény meglehetősen szoros lett, hiszen csak néhány szavazattal előzték meg 50 Centet az OutKast tagjai.

Az OutKastra a legjobb vezetni

Egy amerikai autós internetes magazin a napokban megkérdezte az olvasóit, hogy véleményük szerint melyik idei dal hallgatása közben a legjobb vezetni. Az eredmény meglehetősen szoros lett, hiszen csak néhány szavazattal előzték meg 50 Centet az OutKast tagjai. Az idén hatalmas sikert elért hip-hop duó által készített Hey Ya! című sláger szerezte meg az első helyet, míg 50 Cent felvétele, a P.I.M.P. lett a második. Ez a két szám az autósok kedvence, a harmadik helyre került Evanescence-sláger, a Fallen jócskán lemaradt mögöttük. (z, p)

Világszerte nőttek a lemezeladások

Az utóbbi években nem volt okuk az örömre a lemezcégeknek még az év végén sem, mivel a vártnál gyengébben fogytak a hanghordozók az internetes filecserélő programok térhódítása miatt. Az idén azonban javult a helyzet. Ausztráliában, ugyanúgy mint Amerikában, a novemberhez képest mintegy 250 százalékkal nőttek az eladási adatok. Bennfentesek szerint ez egyrészt köszönhető a karácsonyi ajándékozási láznak, másrészt pedig az utóbbi hetekben megjelent várva várt albumoknak. „Rengeteg nagy sztár a karácsony előtti időszakra időzítette a korongjának megjelenését, például Britney Spears, Alicia Keys vagy éppen Jay-Z” – írta az egyik amerikai zenekritikus. (z, p)

Holnap férjhez megy Natalie Imbruglia

Fantasztikus környezetben, a Whitsunday szigeten mondja ki a boldogító igent Natalie és kedvese, Daniel Johns. A Silverchair frontembere és az énekesnő már jó ideje együtt járnak, és a bulvársajtó hónapok óta találgatta az esküvőjük időpontját. A pár csendes, zártkörű lagzit tervez, ahová csak a szűkebb családi és baráti kört hívták meg. (z, p)

A legrosszabb frizurák

P!nk és Christina Aguilera holtversenyben az első helyen végzetek a legroszszabb frizurájú sztárok között. A két énekesnőt az egyik nagy hajápolási és fodrászati kellékeket gyártó cég felmérése szerint a közönség a legrosszabbnak tartja. (z, p)

P!nkkel szerződött a Pepsi

Igazán dögös kampányt tervez jövőre a Pepsi. Mindez már abból is kitűnik, hogy az eddigi cicababák helyett – lásd Britney és Beyoncé – most P!nkkel kötött szerződést. A sztár 25 millió dollárért adja majd az arcát az üdítőital reklámhadjáratához, amely ezúttal a Dare For More szlogennel száll harcba a fogyasztók kegyeiért. Az énekesnő természetesen boldog, hogy őt választották, elmondta, a Pepsi segítségével bizonyára rajongókat is tud majd toborozni magának. Ez mindenképpen elkelne, mivel harmadik nagylemeze iránt eddig elég gyengécske a kereslet, az eladási adatok világszerte messze elmaradnak a tervezettől. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?