Hétvégi programok

Szombaton 12 órakor hírekkel, sporthírekkel és műsorismertetéssel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő vendége Hrubík Béla, a Csemadok Országos Tanácsának elnöke lesz. 13 órakor 120 percben jelentkezik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre.

Szombaton 12 órakor hírekkel, sporthírekkel és műsorismertetéssel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő vendége Hrubík Béla, a Csemadok Országos Tanácsának elnöke lesz. 13 órakor 120 percben jelentkezik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. 15 órakor a Népek zenéje című műsorunkban Kuba muzsikájából hangzik el válogatás. 15.30-tól a Kultúra világának témái a következők: beszámolunk Kopócs Tibor képzőművész győri kiállításáról, majd dr. Zuzana Vitálovával Kodály Zoltánról és követőiről beszélgetünk, végül Holics László zongoraművészt kérdezzük arról, miért szereti Kodály énekkari műveit. 16 órakor hírek, majd Köszöntő 17.40-ig. Ezt követi a napi hírösszefoglalónk. 18 órakor jelentkezik a Térerő, a közép-európai nemzetiségi stúdiók magazinja, 19 órától pedig a Slágerhullám.

Vasárnap is délben kezdjük közvetítésünket, a hírek és műsorismertetés után nótacsokor. 13 órakor Randevú, melyben beszámolunk a pozsonyi Duna utcai gimnázium diákbáljáról, és hoszszabb összeállításban foglalkozunk a múlt szombaton kiosztott Fonogram-díjakkal. 15 órától a Kaleidoszkópban egy rokonszenves orvosházaspárral, dr. Nagy Tiborral és Nagyné dr. Mészáros Gizellával ismerkedhetnek meg; Reicher Gellért a Szőttes Kamara Néptáncegyüttes helyzetéről és a tervekről nyilatkozik; T. Nyíri Mária turkológus a félig magyar, félig török Szejfettin Sevket életútjáról beszél. Történelmi kalandozások című rovatunkban a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem docensét, dr. V. Molnár László művelődéstörténészt kérdezzük az orosz–magyar kulturális kapcsolatokról. 16 órakor hírek, majd Köszöntő 17.45-ig. Ezt követi a hírösszefoglaló. 18 órakor a Téka irodalmi magazinban összeállítást hallhatnak Arany Jánosról születésének 190. évfordulója alkalmából. 18.30-kor a Zenei galériában születésének 115. évfordulóján Artur Honegger francia zeneszerző művészetéről lesz szó. 19 órától a Világosság református műsorában Cséplő Veronika dunaszerdahelyi beosztott lelkipásztor szól a hallgatókhoz. 19.40-től a Vatikáni Rádió magyar híradóját közvetítjük. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?