HETI7

Avril Lavigne eddig az első lemezéről megismert producercsapattal, a The Matrix-al készítette az új dalait, de most már a Linkin Park producerével, Don Gilmore-ral dolgozik a végső hangzás kialakításán, és az Evanescence ex-gitárosa, Ben Moody is segíti az énekesnőt.

Avril Lavigne eddig az első lemezéről megismert producercsapattal, a The Matrix-al készítette az új dalait, de most már a Linkin Park producerével, Don Gilmore-ral dolgozik a végső hangzás kialakításán, és az Evanescence ex-gitárosa, Ben Moody is segíti az énekesnőt.

Tina Turner szerepet kapott az új Merchant-Ivory filmben, a nyugdíjba vonult sztár egy indiai istennőt alakít majd; a rocknagyi egyébként könnyen azonosulhat a szerepével, hiszen buddhista, és évek óta érdeklődik az indiai kultúra iránt.

A magyar nagylemezeladási listát ismét MC Hawer és Tekknő albuma, a Kimegyek a temetőbe című vezeti.

Busta Rhymes hivatalosan is megerősítette a hírt, hogy átszerződik Dr. Dre Aftermath nevű kiadójához; a rapper azért döntött a váltás mellett, mert nem volt megelégedve legutóbbi albumának eladási példányszámával, és szerinte erről a kiadója tehet.

A V-Tech a honlapján keresztül szavazásra hívta a rajongóit, arról dönthettek, melyik dalhoz készüljön a duó következő videoklipje; a legtöbb voksot a Homokba írt szerelem kapta, ez lesz a Merre jár a boldogság című album második kislemezdala.

Courtney Love első, America’s Sweetheart című szólólemezéből a megjelenés hetében az Egyesült Államokban mindössze 33 ezer példány fogyott el; sokak erre számítottak, hiszen az énekesnő idáig zeneileg semmit sem tett le az asztalra, a Hole nevű zenekar frontembereként is csak botrányokkal tudta magára felhívni a figyelmet.

Az angol kislemezlista élén a Busted új felvétele, a Who’s David című nyitott. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?