HETI7

A szeptember 28-án bemutatásra kerülő Egy bolond százat csinál című magyar film főcímdalát Balássy Betti és Varga Ferenc énekli.

A szeptember 28-án bemutatásra kerülő Egy bolond százat csinál című magyar film főcímdalát Balássy Betti és Varga Ferenc énekli.

Folytatódik a pereskedés Ashanti és egykori producere, Genard Parker között – tavaly a bíróság 630 ezer dollár kifizetésére kötelezte az énekesnőt szerződésszegés miatt, Parker most újabb követeléssel állt elő.

A november 2-án Koppenhágában megrendezendő MTV Europe Music Awards házigazdája Justin Timberlake lesz – a legtöbb jelölést, négyet a Red Hot Chili Peppers gyűjtötte be.

A legendás The Beach Boys két tagja sok év után újra együtt lép fel – Alan Jardine közreműködik Brian Wilson turnéjának néhány állomásán.

Egy amerikai műkereskedő beperelte Axl Rose-t, mivel a tőle vásárolt, John Lennon portréját ábrázoló Andy Warhol-kép nagyjából felét fizette csak ki, több mint egymillió dollárral tartozik neki.

A 73 éves countryénekes, Willie Nelson turnébuszában kábítószert talált a rendőrség egy közúti ellenőrzés során Louisiana államban.

Számos szakember, többek közt Pharrell Williams társaságában készíti második szólólemezét Gwen Stefani, amely a tervek szerint még az idén meg is jelenik. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?