Három határon túli résztvevő is versenyben

Újabb szakaszához érkezett a Magyar Televízió népszerű szereplőválogató műsora, A Társulat, amelyben három határon túli résztvevő is versenyben maradt. Éder Enikő, Derzsi György és Vadkerti Imre először szerepelnek együtt a kedvelt Kárpát-medencei műsorban, az Átjáróban.

Újabb szakaszához érkezett a Magyar Televízió népszerű szereplőválogató műsora, A Társulat, amelyben három határon túli résztvevő is versenyben maradt. Éder Enikő, Derzsi György és Vadkerti Imre először szerepelnek együtt a kedvelt Kárpát-medencei műsorban, az Átjáróban.

Az István, a király című rockopera az elmúlt 25 év alatt legendává vált. A Magyar Televízió a negyedszázados jubileumra hirdette meg rendhagyó tehetségkutató versenyét, A Társulatot. A győztesek 2008 nyarán, a premier évfordulóján az ünnepi előadás főszerepeit alakítják majd. A több mint ezerhatszáz jelentkező közül mintegy száz versenyző jutott tovább a középdöntőbe, a döntőben pedig huszonnégyen mérik össze tudásukat. A megmérettetés után tizenhatan indulnak harcba a Táltosasszony, Laborc, Gizella, Sarolt, Torda, Réka, Koppány és István szerepéért.

Holnapig tizennyolcan vannak versenyben, közülük hárman a határon túlról érkeztek. Éder Enikő a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház művésze. A sors furcsasága, hogy Vadkerti Imre és Derzsi György debütálása egyaránt a Komáromi Jókai Színház 1994-es Mária evangéliuma előadásához kötődik.

A három szereplőt ma az MTV népszerű határon túli magazinja, az Átjáró látja vendégül. A műsor házigazdája Marosi Péter, szintén „szakmabeli”, hiszen Enikő sikereinek színhelyét, a temesvári színházi életet cserélte fel néhány közbeeső állomás után a televíziózásra. Az m2-n, 11.30-kor látható adásban a meghívottak szakmai kérdésekről, személyes indíttatásukról beszélgetnek, s a nézők bepillanthatnak az izgalmas szereplőválogató sorozat kulisszái mögé is. Számos bejátszás színesíti és gazdagítja a 25 perces összeállítást. A Kárpát-medencei nézők meg?különböztetett figyelmet fordítanak az erdélyi és a két csallóközi fiatal szerepléseinek. A beérkezett, a végső eredményre is hatással lévő SMS-ek tízezrei bizonyítják: szülőföldjük büszke az eddig elért eredményeikre, s az otthon támogatására a jövőben is számíthat Éder Enikő, Derzsi György és Vadkerti Imre. (MTV)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?