Golden Globe-jelölések

Nem lesz könnyű helyzetben a zsűri, hiszen kiváló előadók kiváló szerzeményei szállnak ringbe a Golden Globe-díjért a Legjobb filmdal kategóriában.
Stinget a You Will Be My Ain True Love című felvételével jelölték, amely a Cold Mountain című film egyik betétdala.

Nem lesz könnyű helyzetben a zsűri, hiszen kiváló előadók kiváló szerzeményei szállnak ringbe a Golden Globe-díjért a Legjobb filmdal kategóriában.

Stinget a You Will Be My Ain True Love című felvételével jelölték, amely a Cold Mountain című film egyik betétdala. „Ezt a nótát egy nő részére írtam” – nyilatkozta Sting. A legjobb dalnak járó szobrocskáért harcba száll még a Pearl Jam új szerzeménye is. A Man Of The Hour a Tim Burton rendezte Big Fish című filmben hangzik el. A jelöltek között szerepel továbbá Elton John és Bernie Taupin szerzeménye, a The Heart Of Every Girl a Mona Lisa Smile című filmből, Bono dala, a Time Enough For Tears az In Americából, valamint Annie Lennox Into The West című felvétele a Gyűrűk ura – A király visszatérből.

Amennyiben nyerne, Bono már a második Golden Globe-elismerést vihetné haza, tavaly ugyanis csapata, a U2 diadalmaskodott a The Hands That Built America című dallal, amely a New York bandáiban csendült fel.

A díjátadóra január 25-én kerül sor Los Angelesben. (d, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?