Emma Stone titkos filmje

dd

Magyarországon október 12-én, nálunk viszont csak jövő februárban kerül a mozikba az a fantasyelemekkel átszőtt bizarr fekete komédia, amelyben Emma Stone bebizonyítja, hogy a mainstream csillogás mellett az extrém színészi feladatok is érdeklik.

A nem mindennapi ötleteiről ismert görög filmrendező, Jorgosz Lanthimosz – akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint A homár, az Egy szent szarvas meggyilkolása vagy a tíz Oscarra jelölt, Olivia Colmannak díjat is hozó A kedvenc – Magyarországon forgatta Szegény párák (Poor Things) című filmjét. Az utolsó pillanatig sikerült titokban tartania ezt a projektet, amelynek főszerepeit Emma Stone és Willem Dafoe játsszák.

Még el sem múlt a sokkhatás, máris kiszivárgott, hogy a Lanthimosz–Stone páros sokak meglepetésére rövidesen újabb filmbe vág bele. Ez a Cineuropa magazinnak adott Lanthimos-interjúból derült ki, amelyben a rendező a Szegény párákkal kapcsolatban megjegyezte, hogy számára ez már a múlt, mert új filmre készül, amelyben szintén Emma Stone játssza majd a főszerepet, az operatőr pedig az a Robbie Ryan lesz, akivel A kedvencet és a Szegény párákat is forgatta.

Az új film tartalmáról és további szereplőiről egyelőre semmit sem tudni, ami az előzmények után talán nem is meglepő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?