Egyszerűen nagyszerű

Bár a lakások többségében folyik a csapból a meleg víz, tehát nem nagy ügy a mosogatás, vannak, akik ezt a házimunkát kimondottan nem szeretik. A példáért nem is kell messzire mennem, a lányom kicsi korában kijelentette: gépesített háztartásának első darabja a mosogatógép lesz.

Bár a lakások többségében folyik a csapból a meleg víz, tehát nem nagy ügy a mosogatás, vannak, akik ezt a házimunkát kimondottan nem szeretik. A példáért nem is kell messzire mennem, a lányom kicsi korában kijelentette: gépesített háztartásának első darabja a mosogatógép lesz. Gyermekkori elképzelését valóra váltotta, és úgy mint számtalan ismerősöm, nem győzi dicsérni „legjobb barátját”. Igaz, hogy a legkorszerűbb mosogatógépek energia- és víztakarékosak, de csakis megbízható tisztítószerek segítségével működnek megfelelően. A háziasszonyok jól ismerik a Henkel társaság termékeit, hiszen nagymértékben megkönnyítik a háztartási munkák végzését. A mosogatógépben mosott edény akkor lesz igazán tiszta és csillogó, ha kétfázisú tablettát, speciális vízlágyító sót és öblítőt használunk.

Kétfázisú mosogatótabletta

Az új kétfázisú Somat mosogatótabletta hatékonyabb, mint a hagyományos gépi mosogatószerek, mert két különböző hatású rétegből áll. A piros réteg koncentrált enzimereje feloldja az olyan makacs szennyeződéseket is, mint a rászáradt ételnyomok (pl. keményítőtartalmú ételek, tojás, zsír), míg a fehér réteg eltünteti az egyéb, elszíneződést okozó szenynyeződéseket, a tea- vagy kávéfoltokat, rúzsnyomokat. A Somat mosogatótabletta ugyanakkor kíméletes az edényekhez.

Speciális vízlágyító só

A közönséges csapvíz keménységet okozó sói foltosodást idézhetnek elő az edényeken. Ennek elkerülése érdekében a mosogatógépekben vízlágyító berendezés található, amely a vízből kiszűri a káros ionokat. A szerkezet optimális működése csak akkor szavatolható, ha minden mosogatás alkalmával Somat vízlágyító sót használunk.

Öblítő

Rendszeres használata garantálja, hogy az edények foltmentesen száradnak meg és csillogni fognak. Töltse meg a gép öblítőtartályát, hiszen a mosogató automatikusan adagolja az optimális mennyiséget.

A tökéletes eredmény érdekében a gyártó a Somat termékcsalád mindegyikének használatát ajánlja, mert a „családon” belül tovább erősítik egymás hatását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?