Britney Spears: Toxic

Britney kiadója, a Jive Records január elején úgy döntött, hogy a tervezettnél későbbre, március elsejére halasztja az énekesnő soron következő, Toxic című felvételének kiadását. A döntés hátterében a január harmadikán kötött botrányos házassága, valamint az egyre súlyosbodó alkohol- és drogfüggősége állt.

Britney kiadója, a Jive Records január elején úgy döntött, hogy a tervezettnél későbbre, március elsejére halasztja az énekesnő soron következő, Toxic című felvételének kiadását. A döntés hátterében a január harmadikán kötött botrányos házassága, valamint az egyre súlyosbodó alkohol- és drogfüggősége állt. „Britneynek időre van szüksége ahhoz, hogy helyre tegye magában a dolgokat” – nyilatkozta a lemeztársaság egy, magát megnevezni nem akaró munkatársa a Daily Star című magazinnak. Úgy látszik, az énekesnő azóta megbirkózott a gondokkal, a Toxic ugyanis már világszerte kapható maxi cédén. Ám ami sokkal valószínűbb, azért kellett korábban megjelentetni, mivel az európai országok eladási listáiról eltűnt az énekesnő In The Zone című lemeze, és csakis egy új dallal lehetne ismét ráirányítani a közönség figyelmét. A Music Television egyébként kizárólag a késő esti műsorsávban sugározza a dalhoz készült videoklipet, a tévécsatorna ugyanis túlságosan pikánsnak tartja az anyagot. A Toxic klipjében Britney többek között egy átlátszó macskaruhát és egy mélyen kivágott stewardessruhát visel. A dal nem tér el az énekesnő eddigi irányvonalától, az előző kislemezdal, a Me Against The Music csúfos slágerlistás szereplése tükrében azonban szinte biztos, hogy nem lesz belőle sláger. Szerencsére az In The Zone a tengerentúlon továbbra is az eladási lista élvonalában szerepel, és ez menti meg Britney nagylemezét az abszolút bukástól. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?