Anglia – visszatért az elfelejtett sztár

Manapság hogyan kerülhet viszsza egy szép sikereket megélt, de már régen elfelejtett előadó a listák élére? A recept egyszerű: jelentkeznie kell valamelyik brit valóságshow hírességeket kikémlelő V.I.P. műsorába. ĺgy tett tavaly nyáron a Take Thatből megismert Mark Owen is.

Manapság hogyan kerülhet viszsza egy szép sikereket megélt, de már régen elfelejtett előadó a listák élére? A recept egyszerű: jelentkeznie kell valamelyik brit valóságshow hírességeket kikémlelő V.I.P. műsorába. ĺgy tett tavaly nyáron a Take Thatből megismert Mark Owen is. Miután kijött, a Four Minute Warning című dala az angol kislemezlista negyedik helyéig jutott, s egy darabig úgy tűnt, hogy sikerül neki a visszatérés, még a nagy lemezkiadók is versenyeztek érte, végül a Universalhoz szerződött. Albuma, az In Your Own Time iránt azonban már nem volt kereslet. Az elmúlt hetekben az ausztrál származású Peter Andre választotta a zenei életbe való visszatérés eme formáját, beköltözött az ABC televíziós társaság I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here című, az ausztrál dzsungelben játszódó valóságshow-jába. A kilencvenes évek közepén hódított kigyúrt testű szépfiú a játék során az ismert fotómodellel, Jordannel került közelebbi kapcsolatba, s ezáltal az újságok címlapjára, és ez elegendő volt ahhoz, hogy 1996-os slágerének, a Mysterious Girl címűnek az új változata a héten az angol kislemezlista élén debütáljon. Szinte biztos viszont, hogy Peter Andre másodvirágzása is tiszavirág-életű lesz.

Norah Jones az elmúlt héten még tizenhat országban vezette a nagylemezlistákat a második, Feels Like Home című albumával. A zongorista-énekesnőnek azonban a héten már több országban, így Angliában is meg kell elégednie a második hellyel. A nagylemezek összesítésének csúcsát ismét Katie Melua albuma, a Call Off The Search foglalta el. Norah a tengerentúli lemezeladási összesítést továbbra is vezeti, de hazájában is az elmúlt héthez képest csak kevesebb mint fele annyi fogyott a korongjából. Ám még így is magabiztosan utasította maga mögé a riválisait. Az énekesnő korábban már számos interjúban kifejtette, hogy nála nem az eladási számoktól függ a lemez sikeressége. „Természetesen nagyon sokat jelent nekem is, ha minél több ember megveszi az albumomat, de elsősorban nem ez a cél lebegett a szemem előtt a munka során. Olyan igényes anyagot akartam készíteni, amely miatt nem kell szégyenkeznem” – nyilatkozta. És szégyenkeznie semmiképpen sem kell, a Feels Like Home szinte csak elismerő kritikát kap. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?