A 40. DUNA MENTI TAVASZ ORSZÁGOS DÖNTŐJÉNEK EREDMÉNYEI

BábosokGyémántsávos minősítésu A Kisgéresi Alapiskola Mustármag Bábcsoportjának a Dávid és Góliát c. bábjátékáért (rendezte: Blanár Gabriella)Aranysávos minősítésu A pozsonyi Duna Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium Iciri-Piciri Bábcsoportjának a Rózsa c.

Bábosok

Gyémántsávos minősítés

u A Kisgéresi Alapiskola Mustármag Bábcsoportjának a Dávid és Góliát c. bábjátékáért (rendezte: Blanár Gabriella)

Aranysávos minősítés

u A pozsonyi Duna Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium Iciri-Piciri Bábcsoportjának a Rózsa c. bábjátékáért (rendezte: Farkas Márta)

u A feledi Szombathy Viktor Alapiskola Meseláda Bábcsoportjának a Gyöngyvirág Palkó c. bábos meséjéért (rendezte: Kovács Mária és Makó Kovács Erika)

Ezüstsávos minősítés

u A pozsonyi Duna Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium Iciri-Piciri Bábcsoportjának a Mi még nem vagyunk álmosak c. bábjátékáért (rendezte: Farkas Márta)

u Az érsekújvári Czuczor Gergely Alapiskola Pinokkió Bábcsoportjának A kiskakas gyémánt félkrajcárja c. bábjátékáért (rendezte: Juhász Zsuzsanna és Kroslák Olga)

u A komáromi Eötvös Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Tekergők Bábcsoportjának az Egy királylány kalandja a békával c. bábjátékáért (rendezte: Gazdag Nagy Anikó, Izsák Katalin és Tóth Tibor)

u A Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ Gézengúzok Bábcsoportjának a Pom Pom meséi c. bábmeséjéért (rendezte: Csörgei Tünde)

u A Hetényi Református Gyülekezet Tábita Bábcsoportjának a Dávid és Góliát c. bábjátékáért (rendezte: Écsi Gyöngyi)

u A dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskola Virgoncok Bábcsoportjának A telhetetlen kecske c. bábmeséjéért (rendezte: Csiffári Renáta)

Bronzsávos minősítés

u A gútai II. Rákóczi Ferenc Alapiskola Mazsola Bábcsoportjának A kis Mukk című bábjátékáért (rendezte: Mahor Katalin)

u A losonci Kármán József Alapiskola és Óvoda Recefice Bábcsoportjának A tű vándorútja c. tárgyjátékáért (rendezte: Anderko Andrea és Csák Lídia)

u A Gömörfalvai Alapiskola Harkácsi Pimpó Bábcsoportjának a Paff, a bűvös c. bábos meséért (rendezte: Dolinsky Irén, Vezér Klára és Csutor Vezér Zsófia)

u A Pozsonyeperjesi Községi Hivatal Ugri-bugri Bábcsoportjának A három pillangó c. bábjátékáért (rendezte: Ágh Erzsébet)

u Az Ógyallai Speciális Alapiskola Fityfirittyek Bábcsoportjának a Reggeli hangulat c. bábetűdéért (rendezte: Bencsics Varga Mária)

A zsűri különdíjai

u A korszerű meseadaptációért: a komáromi Eötvös Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Tekergők Bábcsoportjának az Egy királylány kalandja a békával c. bábjátékért

u Az egységes játék- és látványvilágért: a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ Gézengúzok Bábcsoportjának a Pom Pom meséi c. bábmeséért

u A kitűnő játékszerkesztésért: a Hetényi Református Gyülekezet Tábita Bábcsoportjának a Dávid és Góliát c. bábjátékért

u A zsűri szcenikai különdíja: a dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskola Virgoncok Bábcsoportjának A telhetetlen kecske c. bábmeséért

u Bábpedagógiai díj: Bencsics Varga Máriának, az Ógyallai Speciális Alapiskola Fityfirittyek Bábcsoportja rendezőjének a Reggeli hangulat c. előadásáért

A gyerekzsűri díja

u A Hetényi Református Gyülekezet Tábita Bábcsoportjának a Dávid és Góliát c. bábjátékért

Szerkesztett játékok

Aranysávos minősítés

u A Nyárasdi Tekergők Polgári Társulás és a Magyar Tannyelvű Alapiskola Tekergőcök Színjátszó Csoportjának a Mesebolt c. szerkesztett játékáért (rendezte: Nagy Irén és Magyar Gaál Lívia)

u Az ipolysági Pongrácz Lajos Alapiskola Csillag-szóró Gyermekszínjátszó-csoportjának az Álom-album c. verses szerkesztett játékáért (rendezte: N. Tóth Anikó és Köteles Judit)

u A tornaljai Kazinczy Ferenc Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola Galiba Gyermekcsoportjának az Évszakok c. szerkesztett játékáért (rendezte: Pierzchala Mária, Szászi Edina és Székely Zsuzsa)

Ezüstsávos minősítés

u A Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ és a Csemadok Vámbéry Ármin Alapszervezete Fókusz Gyermekszínpadának a Rólunk szólunk c. szerkesztett játékáért (rendezte: Jarábik Gabriella és Horváth Szilvia)

Bronzsávos minősítés

u A Komáromi Speciális Alapiskola Tulipán Csoportjának A kanásznak jól megy dolga c. szerkesztett játékáért (rendezte Szőcs Fruzsina és Darida Szilvia)

u A Nyárasdi Tekergők Polgári Társulás és a Magyar Tannyelvű Alapiskola Tekergők Színjátszó Csoportjának a Labda-játék?! c. életjátékáért (rendezte: Nagy Irén és Magyar Gaál Lívia)

u A Perbetei Magyar Tannyelvű Alapiskola és a Csemadok-alapszervezet Napraforgó Gyermek Néptáncegyüttesének a Mi van ma, mi van ma, piros pünkösd napja... c. szerkesztett játékáért (rendezte: Jakab Katalin és Szabó Edit)

u A muzslai Endrődy János Magyar Tannyelvű Alapiskola Pilinke Gyermekcsoportjának a Mit játszunk, lányok? c. szerkesztett játékáért (rendezte: Lacza Zsuzsanna, Nyitrai Tímea és Bachorecz Veronika)

u A Bélyi Magyar Tannyelvű Alapiskola Gyöngyöcske Csoportjának a Népszokások farsangtól pünkösdig c. szerkesztett népi játékáért (rendezte: Szakszon Anna)

A zsűri különdíja

u A pedagógiai munkáért: a Komáromi Speciális Alapiskola Tulipán Csoportjának A kanásznak jól megy dolga c. szerkesztett játékáért (rendezte: Szőcs Fruzsina és Darida Szilvia)

A gyerekzsűri díja

u A Nyárasdi Tekergők Polgári Társulás és a Magyar Tannyelvű Alapiskola Tekergők Színjátszó Csoportjának a Labda-játék?! c. életjátékáért

Színjátszók

Gyémántsávos minősítés

u A Füleki Gimnázium Zsibongó Kisszínpadának A walesi bárdok c. színdarabjáért (rendezte: Szvorák Zsuzsanna)

Aranysávos minősítés

u A Jánosi Magyar Tannyelvű Alapiskola és a Csemadok Csicsóka Színjátszó Csoportjának a Semmire semmi gondom c. népmeséjéért (rendezte: Tóth Mónika és Milen Gabriella)

Ezüstsávos minősítés

u A tornaljai Kazinczy Ferenc Magyar Tannyelvű Alapiskola Kincskeresők Színjátszó Csoportjának A szorgalmas és a rest leány c. népmeséjükért (rendezte: Mészáros Piroska és Okos Zsuzsanna)

u A komáromi Munka Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola Pogácsakedvelők Színjátszó Csoportjának az Ember vagy, amit akartok, ember vagy, mit akartok? c. színdarabjáért (rendezte: Laboda Róbert)

Bronzsávos minősítés

u A Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ és a Csemadok Vámbéry Ármin Alapszervezete Fókusz Gyermekszínpadának A mi mesénk c. színpadi játékáért (rendezte: Jarábik Gabriella)

u Az Örösi Csemadok és a Községi Hivatal Karcsa Kisszínpadának A soványító palacsinta c. mesejátékáért (rendezte: Bukó Mária)

A zsűri különdíjai

u A tudatos színház-pedagógiai munkájáért: Laboda Róbertnek, a komáromi Munka Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola Pogácsakedvelők Színjátszó Csoportja rendezőjének, az Ember vagy, amit akartok, ember vagy, mit akartok? c. előadásért

u A szcenikai megjelenítésért: a Füleki Gimnázium Zsibongó Kisszínpadának A walesi bárdokért

u A mese átszerkesztéséért: a tornaljai Kazinczy Ferenc Magyar Tannyelvű Alapiskola Kincskeresők Színjátszó Csoportjának A szorgalmas és a rest leány c. népmeséjükért

u A legjobb alakítás díja: Balogh Marosnak, a Füleki Gimnázium Zsibongó Kisszínpada tagjának A walesi bárdokban nyújtott alakításáért

A gyerekzsűri díja

u A komáromi Munka Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola Pogácsakedvelők Színjátszó Csoportjának az Ember vagy, amit akartok, ember vagy, mit akartok? c. színdarabjáért

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?