Zárt kapus BL-selejtező Nagyszombatban

A nagyszombati futballcsapat ma (18.00) a bosnyák Zrinjski Mostart fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában.Kiegyensúlyozott csatára van kilátás, nagy hátrány a hazaiak számára, hogy az UEFA-büntetés miatt (a Spartak-drukkerek 2016 júliusában Bécsben, az Austria elleni EL-meccsen rasszi

A nagyszombati futballcsapat ma (18.00) a bosnyák Zrinjski Mostart fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában.

Kiegyensúlyozott csatára van kilátás, nagy hátrány a hazaiak számára, hogy az UEFA-büntetés miatt (a Spartak-drukkerek 2016 júliusában Bécsben, az Austria elleni EL-meccsen rasszista jelszavakat kiabáltak) zárt kapus lesz a meccs.

Ráadásul sérüléshullám sújtja a Spartakot, Vlasko, Sloboda, Lovás és Pekár biztosan nem játszhat, Grendel, Csanturisvili és Egho rajtja pedig kérdéses.

A kupameccs előtti főpróbán a nagyszombatiak 1:0-ra kikaptak az Ostravától, így egy győzelmet, két döntetlent és két vereséget könyvelhetnek el a felkészülés során. Összesen öt gólt lőtt a Spartak, ebből négyet a Slovácko ellen. „Ha sikeresek akarunk lenni, feltétlenül javítanunk kell a támadójátékunkon. Alaposan feltérképeztük a hatszoros bosnyák bajnokot, amelynek tagjai már három éve együtt vannak. Technikás, labdabiztos játékosok alkotják a keretet, a Zrinjski sok gólt szerez pontrúgásokból. Ezekre nagyon oda kell figyelnünk” – jelentette ki Radoslav Látal, a Spartak cseh mestere a klub honlapjának. „Nagyon nehéz dolgunk lesz, ugyanis a mostariak jelentős játékerőt képviselnek. Mindent meg kell tennünk, hogy előnyt szerezzünk az első meccsen, mert csak így van esélyünk a továbbjutásra”– szögezte le Dušan Keketi klubelnök a Spartak weboldalának.

A nagyszombatiak három éve az EL-selejtező első körében idegenben lőtt góllal (0:0, 1:1) kiverték a bosnyák Olimpik Sarajevót.

A mérkőzést az STV 2 élőben közvetíti. (TASR, sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?