Veronika Velez-Zuzulová újra dobogón

Sestriere. Veronika Velez-Zuzulová másodikként ért célba a Sestriere-ben megrendezett női műlesikló Világkupa-viadalon.

Sestriere. Veronika Velez-Zuzulová másodikként ért célba a Sestriere-ben megrendezett női műlesikló Világkupa-viadalon. A győzelmet az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg, aki eddig mindhárom Vk-versenyt megnyerte ebben a számban.

Két hete az amerikai Killingtonban szintén Zuzulová végzett Shiffrin mögött, aki tegnap több mint egy másodperccel előzte meg a szlovák síelőt.

Petra Vlhová az első futam után negyedik helyen állt, ám a másodikban valamelyest rontott, így hetedikként ért célba.

„Mikaela rendkívül erős, de küzdeni fogok, hogy megelőzzem – nyilatkozta Veronika Velez-Zuzulová, aki az első kör után is a második volt. – Boldog voltam, amikor célba értem, mert éreztem, hogy amerikai riválisomat nem tudom megelőzni. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, kár, hogy ezúttal jobban mentem a dombos részeken, mint az egyeneseken. Ezért örülök, hogy a következő versenyre Semmeringben kerül sor. Mindkét második helyet nagyra értékelem, itt most nem győzhettem volna. Hogy az ember egy másodperccel vagy fél másodperccel végez-e Shiffrin mögött, az majdnem mindegy. Az a lényeg, hogy láttam, folyamatosan fejlődhetek.”

Az amerikai síző megállíthatatlan. „Az első kör után kicseréltem a síléceket, mert nem voltam elégedett a teljesítményemmel. A másodikban már jobban mentem. Most pihenésre van szükségem, Val ďIsere-ben várhatóan nem állok rajthoz” – jelentette ki Shiffrin. (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?