Végre megtört a somorjai átok

Somorja. A IV. liga délkeleti csoportjában végre győzelemnek örülhettek Peter Hofmeister edző somorjai tanítványai. Az STK rosszul kezdte a mentési manővereket, hazai pályán kikapott a Zselíztől. Amolyan mentőövet egy idegenbeli győzelem jelenthetett volna a végeken kullogó kollektíva számára.

# Fogas Ferenc felvételeSomorja. A IV. liga délkeleti csoportjában végre győzelemnek örülhettek Peter Hofmeister edző somorjai tanítványai. Az STK rosszul kezdte a mentési manővereket, hazai pályán kikapott a Zselíztől. Amolyan mentőövet egy idegenbeli győzelem jelenthetett volna a végeken kullogó kollektíva számára. Nos, vasárnap éppen vendégként zsákmányoltak életbevágóan fontos három pontot Csápai Zoliék. A somorjaiak élvonalt is megjárt gólveszélyes támadóját tegnap kaptuk mikrofonvégre. – Számunkra létkérdés volt a győzelem. Meg kellett már állítani a csapat zuhanórepülését. Az FC ViOn B volkovcei otthonában mindent egy lapra tettünk fel. Már a harmadik percben vezetést szereztünk, az első negyedóra végén Čiernik növelte találatainak számát, előnyünket. Azt hittük, padlóra kerültek a hazaiak. De nem így történt. Röviddel a félidei szünet előtt kétszer is kapunkban táncolt a labda. Két perc alatt két gólt kaptunk. Fordulás után igyekeztünk kapunktól távol tartani a labdát, gyors kontrákat vezettünk. Két ziccert is elpuskáztunk. Előbb Rigó célzott pontatlanul, majd én is kihagytam a helyzetet. Három perccel a meccs vége előtt azonban egy csel után kapura lőttem, a labda a kapufát érintve landolt a hálóban. A fellegekben jártunk. Megtört az átok, elindultunk felfelé a lejtőn. Győzelmünk önbizalmat ad a folytatáshoz, érzésem szerint edzőnk ingatag székét is megerősítettük. Nagy kár, hogy vezetőinknek nem sikerült megszerezniük Kiss Béla játékengedélyét. Csupán nyártól állhat majd rendelkezésünkre. Vele gólerősebb, még veszélyesebb lehetne a csapat. De sebaj, nélküle kell megvívnunk a soron következő csatákat. Érzésem szerint hazai pályán legyőzzük a Balonyt, de résen kell lennünk. Nem szabad lebecsülni csallóközi ellenfelünket. Utána pedig Felső-szeliben kéne pont(oka)t szerezni – nyilatkozta lapunknak a győztes meccs legjobbja, a somorjaiak szőke ciklona. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?