Ungvári aranyérmes

Maribor. A magyar Ungvári Miklós aranyérmes lett a maribori cselgáncs Európa-bajnokságon a 66 kg-osok között, miután a döntőben ipponnal legyőzte Jozef Krnáčot.

Maribor. A magyar Ungvári Miklós aranyérmes lett a maribori cselgáncs Európa-bajnokságon a 66 kg-osok között, miután a döntőben ipponnal legyőzte Jozef Krnáčot. A súlycsoportjában európai listavezető, 22 éves versenyző szlovák ellenfele rögtön a kezdés után egy támadással előnybe került (waza-ari), de 57 másodperc elteltével Ungvári ippont érő dobást hajtott végre rajta. Ungvári már a tavaszi Grand Prix-viadalokon is jó formában volt: Varsóban az 1., Rómában a 2. helyen végzett. „Még mindig nem tudom elhinni, hogy Európa-bajnok lettem. Olyan, mintha csak egy átlagos versenyen lennék túl. Pályafutásom során még sohasem fordult elő, hogy egy tornán minden mérkőzésemet ipponnal nyertem volna meg” – nyilatkozta a boldog győztes. A 24 éves Jozef Krnáč a tavalyi harmadik helye után lett ezüstérmes, annak ellenére, hogy az elmúlt öt hónapban két műtéten esett át. Kiváló formában versenyzett, s csak egy apró figyelmetlenség miatt kapott ki. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?