Új arcok Nagymegyeren

Nagymegyer. A fiatalabb játékosok mellett egy-két tapasztaltabb futballistával is feltöltenék keretüket a III.

Nagymegyer. A fiatalabb játékosok mellett egy-két tapasztaltabb futballistával is feltöltenék keretüket a III. labdarúgóliga nyugati csoportjában szereplő zöld-fehérek.

A Nagymegyeri Thermal Városi Sportklub labdarúgói az augusztus elején induló új szezonra június 27-én kezdték el felkészülésüket Gőgh Árpád edző irányításával, aki még január 21-én vette kezébe a karmesteri pálcát a csallóköziek kispadján. Az elmúlt bajnokság őszi elsőjének keretéből a téli felkészülés során tizennégy játékos távozott az egyik főszponzorral együtt, de a klubvezetésnek rövid időn belül sikerült megbirkóznia az előállt helyzettel, s a termálosok végül a negyedik helyen fejezték be a III. ligában eltöltött második évadjukat.

„A következő szezonra néhány fiatal játékoson kívül tapasztaltabb futballistával is szeretnénk megerősíteni keretünket, az egyeztetések jelenleg is folynak. A tavaszi csapatunk zöme nálunk marad, de például Králik Csaba középpályásunk iránt a II. ligába jutott somorjaiak érdeklődnek. Sérültjeink közül Tomáš Hanzel védő hamarosan bekapcsolódhat a felkészülésbe, Mészáros Ádámra még egy kisebb térdműtét vár, a szélvészgyors csatárunkkal leghamarabb csak szeptemberben számolok, míg Pavel Buka hátvédünknek az elszakadt térdkeresztszalagját kell műteni, ezért vele már nem is számolhatunk az elkövetkező bajnokság során“ – vázolta a jelenlegi helyzetet Ivan Bobkovič klubelnök.

A sportvezetőtől azt is megtudtuk, hogy a vendégjátékról visszatérő Matúš Jorík is bekapcsolódik az edzésekbe. A fürdővárosiaknál gyakorol a fiatal Szabó Tibor is, aki az NB III-as Csorna együttesében játszott, a nagymegyeri illetőségű középpályás szereplése még nem biztos, mert állítólag egy NB II-es csapat is vinné őt. A fürdővárosiakkal edz a 18 éves Szikonya Dávid Krisztián, aki tavasszal a Komáromi KFC-ben futballozott, valamint a termálosok ifjúsági csapatából Círia Csaba, aki szeptemberben lesz még csak 17 éves. Egy másik fiatal játékost, a 20 éves Mészáros Mihályt, aki legutóbb az ekelieknél szerepelt, pedig próbajátékra szeretné meghívni a nagymegyeri egyesület.

Ebből a rövid felsorolásból is látszik, hogy a távozó vagy érkező futballisták névsora egyelőre nyitott kérdés, a felkészülés során még nagyban változhat. Viszont az előkészületi mérkőzések időpontjai már biztosnak tűnnek, a fürdővárosiak az augusztusi bajnoki rajtig hat mecscsen szerepelnek: ma (11.00) a Spartak Trnava juniorcsapatának vendégei lesznek, s a további műsor szerint megmérkőznek a Bábolna, Gúta, Hodos, Palárikovo és Rohožník együttesével.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?