UEFA-KUPA-SELEJTEZŐK

Pozsony. Csütörtök este játszották a labdarúgó UEFA-kupa-selejtező visszavágóit. A B. Bystrica és az Újpest továbbjutott, az Artmedia, valamint a Kispest kiesett.
DNYEPROPETROVSZK–ARTMEDIA 1:1 (1:1) – az első meccsen 3:0, tj.: Dnyepr; g.: Kosztisin (43.), ill. Borbély (45.); 24 000 néző.

Pozsony. Csütörtök este játszották a labdarúgó UEFA-kupa-selejtező visszavágóit. A B. Bystrica és az Újpest továbbjutott, az Artmedia, valamint a Kispest kiesett.

DNYEPROPETROVSZK–ARTMEDIA 1:1 (1:1) – az első meccsen 3:0, tj.: Dnyepr; g.: Kosztisin (43.), ill. Borbély (45.); 24 000 néző. A ligetiek emelt fővel búcsúztak.

WIL–B. BYSTRICA 1:1 (0:0) – 1:3, tj.: B. Bystrica; g.: Zverotics (68.), ill. Semeník (61.); 1200 néző. Kiállítva: Urgela (40.), Semeník (92.). Az első félidő hajrájától 10 emberrel játszó besztercebányaiak minden különösebb gond nélkül jutottak a 2. felvonásba.

HONVÉD–WRONKI 1:0 (1:0, 0:0), hosszabbítás után, 11-esekkel 4:5 – 0:1; g.: Takács (46.); 1000 néző. Mivel a visszavágón is 1:0-ra állt a meccs a rendes játékidő után, következett a hosszabbítás, majd a 11-es rúgások.

SERVETTE–ÚJPEST 0:2 (0:0) – 1:3, tj.: Újpest; g.: Bükszegi (84.), Feczesin (89.); 5000 néző. Kiállítva: Juhár (86.). A lila-fehérek kezdettől fogva taktikusan futballoztak, a hajrában pedig gólokat is rúgtak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?