Szalai Szilvia: „Ezt mi rontottuk el”

Tizenöt percig jól tartotta magát a csallóközaranyosi csapat a pozsonyi Hant Arénában. Szinte rendre vezetett, de 7:7 után már a házigazda Inter került fokozatosan fölénybe, s végül 30:19-re győzött. A vereség után Szalai Szilviát, a vendégek csapatkapitányát kérdeztem a női I. kézilabdaliga 11.

Tizenöt percig jól tartotta magát a csallóközaranyosi csapat a pozsonyi Hant Arénában. Szinte rendre vezetett, de 7:7 után már a házigazda Inter került fokozatosan fölénybe, s végül 30:19-re győzött. A vereség után Szalai Szilviát, a vendégek csapatkapitányát kérdeztem a női I. kézilabdaliga 11. fordulójának mérkőzéséről.

Tizenegy gól, elég nagy különbség…

Az elején még tartottuk magunkat, nem volt olyan rossz az első félidő. Szünet után teljesen szétesett a játékunk. Hiányzott a koncentráció, nem tudtuk bedobni helyzeteinket. Egy csomó lehetőség volt. Nem tudom, hol a hiba. Fogalmam sincs.

Erre számított, vagy más szándékkal jöttek Pozsonyba?

Én még a győzelmet sem zártam ki, mert érdekes eredmények születtek ősszel az I. ligában. Inkább arra számítottam, hogy nyerünk. Szorosabb meccset vártam, de a tízen felüli gólkülönbség már sok. A kapusokra sem panaszkodhatom. A bírók viszont tudták, mikor kell belenyúlni a meccsbe.

Jó ideig vezettek, vagy döntetlen volt az állás. Mi okozta a fordulatot?

Teljesen nem tudom az okát. Kimaradt egy hetes, és onnantól kezdve már nem ment a szekér. A védekezés sem volt az igazi. Verhető lett volna az Inter, ezt mi rontottuk el.

A forduló tényei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?