SPORTHĺRADÓ

Ma kezdődik a női kosárlabda Euroliga negyeddöntője. A párosítás: Valenciennes–Sopron, Bourges–Pécs, Gdynia–Aix-en-Provence. A Jeketyerinburg–Brno összecsapást két oroszországi légiós állítólagos hamis útleve miatt halasztotta el a nemzetközi szövetség.

Ma kezdődik a női kosárlabda Euroliga negyeddöntője. A párosítás: Valenciennes–Sopron, Bourges–Pécs, Gdynia–Aix-en-Provence. A Jeketyerinburg–Brno összecsapást két oroszországi légiós állítólagos hamis útleve miatt halasztotta el a nemzetközi szövetség.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a csapatok kérésére úgy határozott, hogy az eredeti menetrendet egy héttel csúsztatva a legutóbb elmaradt 17. fordulóval kezdődik az NB I tavaszi idénye a hét végén. A műsor: március 6.: Békéscsaba–Siófok, Újpest–Győr, MTK–Haladás, ZTE–PMFC. Március 7., 14.00: Sopron–FTC.

Gólöröm közben sérült meg Király Gábor, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC magyar kapusa, aki csapata egyik hannoveri gólja után felugrott a kisapdról, és izomszakadást szenvedett a vádlijában.

Dohai asztalitenisz csapat-világbajnokság, Nők, bajnoki divízió – B-csoport, 1. forduló: Hongkong– Magyarország 3:0 (Zsuj–Tóth 3:0, Jana–Bátorfi Csilla 3:0, Fej–Póta 3:0); I. divízió – D-csoport: Szlovákia–Szerbia-Montenegró 3:1 (Poliačková–Erdélyi Szilvia 0:3, Ódor– Plavsics 3:1, Kmotorková– Erdélyi Annamária 3:1, Ódor–Erdélyi Szilvia 3:1). Férfiak, II. divízió – E-csoport: Szlovákia–Portugália 3:1; I. divízió, C-csoport: Magyarország– Románia 1:3.

Szlovák szabadfogású birkózóbajnokság, Privigye, 96 kg: 3. Farkas Csaba (Trenčín).

Junior párbajtőr VK-viadal a spanyolországi Burgosban (91 induló): 7. Érsek Attila (Slávia UK).

Egy ütközést követően a pályán összeesett, majd a kórházba szállítást követően elhunyt Danny Ortiz, a guatemalai labdarúgó-bajnokságban szereplő Municipal 28 éves válogatott kapusa válogatott kapusa.

Kómába került Louis Villalta profi perui ökölvívó, aki egy vesztes mérkőzést követően összeesett a floridai Pompano Beachen.

Vasarnap este autóbalesetben elhunyt az egyik legjobb ukrán tornász, a 26 éves, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Alekszandr Beres.

Nyolcvan szurkolót tartoztattak le a hétvégén Angliában, miután tömegverekedés tört ki a negyedosztályú Hull City–Lincoln mérkő-zésen, Bristolban pedig a Middlesbrough, Bolton, Bristol City és Cardiff City szimpatizánsok keresztezték egymás útját.

Roberto Carlost két mérkőzésre eltiltotta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), miután a Bayern München–Real Madrid BL-nyolcaddöntőben megütötte az argentin Demichelist. A játékos csütörtök éjfélig fellebbezhet a döntés ellen.

A hongkongi első osztályban szereplő Sencseng Csianlipao csapatában folytatja pályafutását Kovács Zoltán, az Újpest FC válogatott labdarúgója.

Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján: Dallas–Edmonton 5:4 – hosszabbítás után, NY Islanders– Pittsburgh 2:3 – hosszabbítás után, Minnesota–Carolina 3:3, Chicago–Florida 2:2, Atlanta–NY Rangers 3:2, San Jose–St. Louis 1:0 Detroit–Philadelphia 4:2, Calgary–Phoenix 4:2, Anaheim–LA Kings 6:3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?