SPORTHĺRADÓ

Idő előtt szerződést bontott a Slovan Bratislava jégkorongcsapatával Július Šupler vezetőedző. A bajnok az új szakvezetője Ľubomír Pokovič lett.
Aranyérmet szerzett a magyar női párbajtőr-válogatott a spanyolországi Malagában rendezett Világ Kupa-versenyen.

Idő előtt szerződést bontott a Slovan Bratislava jégkorongcsapatával Július Šupler vezetőedző. A bajnok az új szakvezetője Ľubomír Pokovič lett.

Aranyérmet szerzett a magyar női párbajtőr-válogatott a spanyolországi Malagában rendezett Világ Kupa-versenyen. A Mincza Ildikó, Hormay Adrienn, Tóth Hajnalka és Nagy Tímea összetételű csapat a döntőben 39:33-ra verte Észtországot.

A párizsi asztalitenisz-világbajnokság után eldőlt, hogy Tóth Krisztina és Bátorfi csilla indulhat a jövő évi athéni olimpián. A vb után nyilvánosságra hozott világranglista alapján mindkét nemnél a legjobb húsz helyezett, de országonként csak két játákos szerzett kvótát. Ebben a rangsorban Tóth a 17., Bátorfi a 20. helyen áll. Ez azt jelenti, hogy párosban is rajthoz állhatnak.

Győri sikerrel zárul a 7 fordulós nagymegyeri nemzetközi rapidsakktorna: Bors Sándor győzött Vertetics Attila (mindketten 6,5 pont) előtt, harmadik a dunaszerdahelyi színekben induló Farkas Gábor (5) lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?