SPORTHĺRADÓ

Utólag az ötödik helyen végzett Grassl Antal a tavalyi sevillai kajak-kenu világbajnokság kenu egyesének 200 méteres számában. Az egyébként hatodikként célba érő komáromi fiú azért lépett egy hellyel előbbre, mert doppingolás miatt kizárták az ezüstérmes ukrán Szablint.

Utólag az ötödik helyen végzett Grassl Antal a tavalyi sevillai kajak-kenu világbajnokság kenu egyesének 200 méteres számában. Az egyébként hatodikként célba érő komáromi fiú azért lépett egy hellyel előbbre, mert doppingolás miatt kizárták az ezüstérmes ukrán Szablint. Helyette a lengyel Jezierski lett a második, a német Gille pedig a harmadik.

A műkorcsolyázó Sebestyén Júlia kisebb balesetet szenvedett, ezért pihentetnie kell a bokáját. Az Európa-bajnoki bronzérmes elcsúszott a Keleti-pályaudvar lépcsőjén, és mivel az ugrásoknál éppen a megütött jobb lábára érkezik, egy ideig kénytelen kihagyni az edzéseket.

Farkas Ágnes második lett a World Handball című szaklap által szervezett szavazáson, amelyen a 2002-es év legjobb kézilabdázóit választották meg. Az FTC átlövőjét a kínai Csao Zsaj (Chao Zhai) előzte meg, a harmadik helyen az osztrák Ausra Fridrikas végzett.

A világranglistán 15. Mandula Petra és a 31. helyen álló Emmanuelle Gagliardi bejutott az 1,3 millió dollár összdíjazású római tenisztorna párosversenyének nyolcaddöntőjébe. A magyar, svájci kettős két szettben 6:4, 6:4-re nyert egy venezuelai, indonéz duó ellen.

Carlos Bilardo, az argentin Estudiantes labdarúgócsapatának trénere felajánlotta Diego Maradonának, hogy legyen a klub másodedzője. A 42 éves egykori világklasszis csatár jelenleg ideje nagy részét egy havannai magánklinikán tölti, ahol 2000 eleje óta kábítószer-elvonó kúrán illetve rehabilitáción vesz részt.

Újabb sérülést szenvedett Greg Rusedski brit teniszsztár, aki utoljára szeptemberben lépett pályára. A 29 éves szervakirály a zágrábi Challenger-tornán tért volna vissza, de hát-és karizomhúzódása miatt visszalépett. A 193 centis játékos pályafutása során eddig 12 ATP-tornán diadalmaskodott.

Sporttörténelmi bejelentésre készül az első Forma–3000-es magyar versenyző, a 22 esztendős Baumgartner Zsolt: ma sajtótájékoztató keretében bejelenti, hogy a Forma–1-es Jordan-istálló tesztpilótája lesz.

A Loto 20. játékhete tegnapi sorsolásának nyerőszámai, I. húzás: 12, 15, 16, 35, 40, 43; pótszám: 8. II. húzás: 8, 12, 15, 20, 33, 39;pótszám: 18. JOKER: 9 8 8 8 3 3.

A Keno 10 nyerőszámai: 1 2 7 19 20 22 25 35 38 39 40 43 47 56 60 67 68 70 71 72.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?