SPORTHĺRADÓ

Tizenöt hónappal a rajt előtt világszerte elkezdték árusítani az athéni olimpia jegyeit. A legolcsóbb belépő 11, míg a kéthetes bérlet 71 ezer euróba kerül. Az átlagár 35 euró, szemben a sydneyi 53-mal.
Szlovákia férfi röplabda-válogatottja csoportelsőként jutott ki a a szeptemberi, németországi Eb-re.

Tizenöt hónappal a rajt előtt világszerte elkezdték árusítani az athéni olimpia jegyeit. A legolcsóbb belépő 11, míg a kéthetes bérlet 71 ezer euróba kerül. Az átlagár 35 euró, szemben a sydneyi 53-mal.

Szlovákia férfi röplabda-válogatottja csoportelsőként jutott ki a a szeptemberi, németországi Eb-re. Magyarország hiányozni fog a viadalról.

Az I. labdarúgóliga 30. fordulójának zárómérkőzésén: Trenčín– Slovan 0:2 (0:2), góllövő: Dzúrik (34., 38.).

Protič Krisztina a seattle-i atlétikai viadalon az 1500 méteres síkfutásban 4:36,74 perces egyéni csúccsal a 3. helyen végzett.

A Manchester United 10,06 millió fontot kapott bajnoki címéért az angol labdarúgás élvonalát irányító Premier League-től. A második Arsenal 9,55, az ötödik Liverpool pedig 8,05 millióval gazdagodott. A sereghajtó Sunderland 503 ezer fontot vihet magával a második osztályba.

Gyorsított menetben zajlik a női I. labdarúgóliga pontvadászata. A kisudvarnokiak előbb a kassai Lokomotívát győzték le idegenben 4:2-re (góllövők Árvai 3 és Bartalos), a vasárnapi 9. fordulóban pedig hazai pályán 1:0-ás vereséget szenvedtek a Nitra csapatától.

Az olasz Stefano Garzelli nyerte (3:34:38) a Giro d’ Italia profi kerékpáros körverseny 3., 145 km-es szakaszát. Honfitársa, Allesandro Petacchi őrzi az összetettben élen állónak járó rózsaszínű trikót, miután tegnap harmadik lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?