SPORTHĺRADÓ

Magyar elődöntő lesz a női kézilabda EHF Kupában. A bécsi sorsolás szerint a Dunaferr a székesfehérvári Cornexi-Alcoával találkozik. A másik ágon: Slagelse (dán)– Zaporozsje (ukrán). A női KEK-ben a Győr a francia Besancon csapatába ütközik.
Tesztelésre az FTC labdarúgócsapatához érkezett Dan Potocianu.

Magyar elődöntő lesz a női kézilabda EHF Kupában. A bécsi sorsolás szerint a Dunaferr a székesfehérvári Cornexi-Alcoával találkozik. A másik ágon: Slagelse (dán)– Zaporozsje (ukrán). A női KEK-ben a Győr a francia Besancon csapatába ütközik.

Tesztelésre az FTC labdarúgócsapatához érkezett Dan Potocianu. A 29 éves, hatszoros román válogatott középhátvédként és védekező középpályásként is bevethető, három évig Svájcban – a Servette-ben és a Baselban – szerepelt.

Daniela Hantuchovát is jelölték az Év újonca címre, amelyet május 20-án a sport területén kiosztandó legnagyobb díjak között osztanak ki. A szlovák teniszezőnő remek esztendőt zárt 2002-ben, és a világranglistán a negyven valahányadik helyről a nyolcadikra tornázta fel magát.

Szombaton 9.30-kor kezdődik Galántán a 21. utcai futóverseny, amely a sportcsarnok elől rajtol.

Kocsis Lajos győzött a férfiak kata versenyében a karate Szövetségi Kupa 3. fordulójában, melyet Nagyszombatban rendeztek.

Kérdésessé vált Emmanuel Olisadebe, nigériai származású, honosított hazai csatár játéka a szombati lengyel–magyar labdarúgó Eb-selejtezőn, mert a játékos lágyékzúzódással bajlódik. Visszatért a magyar válogatott tatai főhadiszállására Dragónar Attila, akit hétfőn gyomorbántalmakkal szállítottak kórházba. Tegnap doppingellenőrük jártak a magyar játákosok között, ötüktől vettek vizeletmintát.

Washingtonban megkezdődött az idei műkorcsolya és jégtánc világbajnokság. A férfiak selejtezői után mind a szlovák Sviatko, mind a magyar Tóth folytathatja a versenyt a rövid programban. Ebben a számban az amerikai Weiss vezet. Jégre léptek a párosok is. A rövid program után az orosz Totmianyin, Marinyin duó áll az élen, a szlovák Gerasimenková, Futáš kettős 21 indulóból a 18.

Labdarúgó Premier League, a 31. forduló zárótalálkozója: Bolton–Tottemham 1:0, g.: Okocha (92. – 11-esből). Az állás: 1. Arsenal 66, 2. Manchester United 64, 3. Newcastle 61...10. Tottenham 43... 17. Bolton 32 pont.

Óriási meglepetésre a második helyen kiemelt amerikai Venus Williams két játszmában (7:6, 6:1) kikapott honfitársnőjétől, Shaugnessytől a Miamiban zajló női tenisztorna nyolcaddöntőjében.

A kerékpáros Lance Armstrong, a műkorcsoláyzó Sarah Hughes és a női bobválogatott tagjai lettek a 2002-es év legjobb amerikai sportolói.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 2, 4, 8, 9, 14, 15, 17, 30, 42, 43, 46, 47, 51, 52, 55, 56, 64, 66, 77, 78.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?