SPORTHĺRADÓ

Elkezdődött a jegyárusítás az április 2-án Budapesten sorra kerülő Magyarország–Svédország labdarúgó Eb-selejtezőre. A szurkolók a Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban, illetve az IBUSZ kirendeltségeknél juthatnak hozzá a 2500, 3500 és 6000 forintos belépőkhöz.

Elkezdődött a jegyárusítás az április 2-án Budapesten sorra kerülő Magyarország–Svédország labdarúgó Eb-selejtezőre. A szurkolók a Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban, illetve az IBUSZ kirendeltségeknél juthatnak hozzá a 2500, 3500 és 6000 forintos belépőkhöz.

Súlyos vereséget szenvedett a listavezető otthonában a nagymagyari tekecsapat a női I. ligában (16. forduló): Sučany–Zlaté Klasy 3042:2932. Legtöbb vendégpont: Varga Mária 524, Grelló Erika 509, Csóka Mónika 482 fa.

Szlovákiát egy helyett két labdarúgócsapat képviseli majd az Intertotó Kupában, miután a szövetség elfogadta az UEFA által felkínált lehetőséget.

A Német Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Lisztes Krisztiánt, a Werder szombaton kiállított magyar légiósát, akit a Rostock elleni mérkőzésen küldtek le a pályáról egy durva szabálytalanság miatt.

A cseh labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának utolsó mérkőzésén a Liberec 2:0 (2:0) arányban nyert a Bohemians ellen.

Az első helyen kiemelt Clijsters sikerével fejeződött be a 2,1 millió dollár összdíjazású kaliforniai női tenisztorna: a belga játékos a döntőben 6:4,7:5-re nyert Davenport ellen.

Lékó Péter a vak és a rapid partiban is győzött a spanyol Sirov ellen a monacói 193 250 dollár összdíjazású hagyományos sakktornán. A linaresi tornán első magyar nagymester így két forduló után vezeti a világbajnokokat felvonultató mezőnyt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?