Šatannal a nyitómeccsen

Salt Lake City. A szlovák jégkorong-válogatott a szombat éjfélkor kezdődő Németország elleni selejtezőn három NHL-ben szereplő korongozóval lép pályára. Michal Handzuš, Miroslav Šatan és Ľubomír Višňovský áll Ján Filc edző rendelkezésére.

Salt Lake City. A szlovák jégkorong-válogatott a szombat éjfélkor kezdődő Németország elleni selejtezőn három NHL-ben szereplő korongozóval lép pályára. Michal Handzuš, Miroslav Šatan és Ľubomír Višňovský áll Ján Filc edző rendelkezésére. A tréner valószínűleg a Šatant, Handzuš és Bartečkót egy csatársorba osztja be. Mint ismeretes, a tengerentúlon légióskodók közül a csatár Ľuboš Bartečko és Ronald Petrovický, a hátvéd Jaroslav Obšut és Peter Smrek a kvalifikáció mindhárom találkozóján szerepelhet.

„Handzušt és Šatant a lettekkel vívott összecsapáson nélkülöznünk kell, azonban Pavol Demitra már köztünk lesz. Vannak elképzeléseink, ám közbejöhetnek váratlan sérülések, ezért még több kérdés nyitott. Például a németek ellen késszenlétben áll majd Nagy és Suchý, a következő találkozóra pedig már Stümpel is megérkezik. Még az is elképzelhető, hogy az osztrákok elleni zárómeccsen Bondrára is számíthatunk. Sok függ attól, hogy miként kezdjük a tornát. Aki azt gondolja, hogy simán vesszük az akadályokat, az nagyon téved. Szoros rangadókra számítok, minden gólnak óriási jelentősége lesz. Bizakodó vagyok, kötelességünknek tartom, hogy továbbjussunk.” – mondta Peter Šťastný, a válogatott menedzsere.

Juraj Široký, a szövetség elnöke is optimista. „Jól sikerült a felké-szülés, az észak-amerikai profi ligában játszó korongozókkal megerősödve sikeresen kell vennünk a selejtezőt. Ott a helyünk a világ legjobb nyolc együttese között!”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?