Sarr góljával győzött a DAC

<p>Három nappal a Myjava elleni döntetlen után a DAC ezúttal a Szakolca csapatát fogadta. A mérkőzés egyetlen találata a 11. percben esett, melyet a középpályás Sarr szerezett.</p>

FC DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Skalica 1:0 (1:0)

Gólszerző: 11. Sarr

Sárga lapok: 23. Michalík, 53. Huk, 87. V. Horváth - 31. Mazan, 38. Hlavatovič, 74. Vaško

1.747 néző

DAC: Tujvel - Živkovič (57. Štepanovský), Michalík, Kwin, Davis - Brašeň, Huk (70. Horváth B.), Ljubicic, Pačinda - Sarr - Polievka (84. Asanovič)

Skalica: Krnáč - Dobrotka, Hudák, Majerník, Hlavatovič - Mazan (82. Svrček), Hillary, Hlinka, Šebesta (72. Vaško) - Jakubek (65. Ulrich), Masaryk

Remekül kezdett a DAC, az első perctől fogva irányította a mérkőzést. A folyamatos támadások vezető góllá értek, a 11 percben Polievka beadása után Sarr talált a hálóba - 1:0. Három perc múlva jöhetett volna az egyenlítés, egy indítás után Masaryk törhetett kapura, de lövése fölé szállt. A 18. percben a hazaiak hálójába kerül a labda, egy szöglet után Hudák fejelt kapura, a labdába még Masaryk beleért, de lesen állt, így a gól érvénytelen volt. A gól után folyamatosan a vendégek voltak veszélyesebbek, főleg a csatár Masaryk okozott problémát a DAC védelmének. A 26. percben Mazan átadása után Masaryk indulhatott kapura, de lövését Tujvel fantasztikusa védte. A félidő végéig főleg a két tizenhatos között folyt a játék, kimondott helyzet nem alakult ki.

A második félidő első lehetősége a DAC előtt adódott, az 51. Percben Pačinda lőtt a kapu elé, de Polievka nem találta el a labdát. Folyamatosan támadásban maradt a DAC, Pačinda szöglete után Sarr fejelt a kapu mellé. A 71. percben veszélyeztettek a vendégek, Mazan beadása után Dobrotka fejelt a kapu fölé. A végére felfokozódott az izgalom, a hazaiak nem tudták megszerezni második találatukat, míg a vendégek az egyenlítésért harcoltak. Gól végül nem esett, így első tavaszi győzelmének örülhetett a DAC csapata.

Tomislav Marić (DAC): Nehéz mérkőzést várunk. A Zsolna ellen is láthattuk, hogy a vendégeknek rendezett csapata van. Az első 20 percben jól játszottunk, voltak helyzeteink és megszereztük az első gólt. A Skalica helyzete után kiestünk a ritmusból, és ki-ki játék következett. Végül megőriztük a vezetést és megszereztük a győzelmet. Minden jót kívánok a Skalica csapatának a jövőben. Nekünk megfelelően kell regenerálódnunk és felkészülni a szombati mérkőzésre.

Štefan Horný (Skalica): Érdekes mérkőzést láthattunk egy nehéz talajon. Nem jöttünk Dunaszerdahelyre, hogy megadjuk magunkat. Az első 11 percben némák voltunk, de a bekapott gól után elkezdtünk játszani, ráadásul volt két nagy helyzetünk. Tudtuk, hogy nehéz lesz. Szimpatikus játékot nyújtottunk, gratulálok a DAC csapatának a győzelemhez. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?